[#1] SFS - not enough memory available
Witam,
na a1200 zainstalowalem partycje SFS z drivereme 1.279 no i sie okazalo ze nie widzi partycji > 4gb ;)))

nie wime juz sam czy wrocic do FFS czy instalowac jakiegos patcha bo jest kilka ...

ktos poradzi co robic ?
pozdr
[#2] Re: SFS - not enough memory available

@pyzio2, post #1

A jaką masz wersję scsi.device
[#3] Re: SFS - not enough memory available

@Norbert, post #2

stara wersje mam a nie wiem skad wziac nowa , wzsedzie jakies idefixy kupa plikow a moze wystarczy nowy plik scsi.device wgrac.
aktualnie mam wersje 37.64

dysk mam 20 gb i zrobilem 5 partycji po 2gb
pozdr

PS
acha no i WB3.1 kick3.0

Ostatnia aktualizacja: 15.06.2013 14:05:55 przez pyzio2
[#4] Re: SFS - not enough memory available

@pyzio2, post #3

Jak masz standardową wersję scsi.device to nie dziw się ze amiga widzi dyski do 4GB.
[#5] Re: SFS - not enough memory available

@Norbert, post #4

czyli musze uzyc LoadModulveV43 i zaladowac scsi driver 43.24 i bedzie widzial wszystkie partycje ? ;)
[#6] Re: SFS - not enough memory available

@pyzio2, post #5

[#7] Re: SFS - not enough memory available

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #6

Tego... bo jest już scsi.device 43.47, już spaczone leży sobie np. tu. ok, racja

Ostatnia aktualizacja: 15.06.2013 16:41:41 przez APC74
[#8] Re: SFS - not enough memory available

@APC74, post #7

dzieki ogarnałem . działa ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem