[#1] Sacp #18
Kiedy ;)
Moja nowa ami500 z nowym kontrolerem hdd potrzebuje testow :)
Pogralbym tez w cos fajnego :)

Oderwanie od remontu byloby tez mile - byle nie 13.07 :)
[#2] Re: Sacp #18

@WojT_GL, post #1

i byle nie 20.07 reszta terminow akceptowalna;)
[#3] Re: Sacp #18

@WojT_GL, post #1

Szykujcie się. Będzie najprawdopodobniej w LIPCU. I chyba bacus10 nie będzie zadowolona....
[#4] Re: Sacp #18

@*y, post #3

mowi sie trudno i zobaczymy sie za rok
[#5] Re: Sacp #18

@bacus10, post #4

Jak za rok :) za 3 miesiące :P
To ja już rezerwuje 20 lipca i mam nadzieję, że żadne wypadki losowe nie sprawią, że nie będę mógł się pojawić :)
[#6] Re: Sacp #18

@*y, post #3

Szykujcie się. Będzie najprawdopodobniej w LIPCU. I chyba bacus10 nie będzie zadowolona....

AceMan też chyba nie... :(
[#7] Re: Sacp #18

@WojT_GL, post #5

raczej za rok ( bo nastepny SCAP wypadnie w pazdzierniku, a w tedy Rysio ma operacje):(
[#8] Re: Sacp #18

@bacus10, post #7

Basiu, chyba do załatwienia naszych biznesów musimy użyć Poczty Polaskiej ..... Niestety 20 również mnie nie będzie :(
[#9] Re: Sacp #18

@biax, post #8

Niestety, okres wakacyjny to taki przedziwny czas, kiedy zawsze komuś coś nie podpasuje. Szkoda, że nie dacie rady przybyć na imprezę :( . Wakacyjne SACPy przeważnie nie grzeszą frekwencją, tak to już jest.

Pozdrawiam,
[#10] Re: Sacp #18

@Azzorek, post #9

Btw, miejscówka ta sama? ;)
[#11] Re: Sacp #18

@*y, post #3

Ja w lipcu nie mogę.
[#12] Re: Sacp #18

@pekdar, post #11

Ludzia - skoro tylu stałych bywalców nie może to są dwa wyjścia:
1) SACP 17,5 - dla małego grona w tym 20.07 i SACP 18 później (sierpień/wrzesień)
2) SACP 18 później - sierpień/wrzesień

:)
[#13] Re: Sacp #18

@WojT_GL, post #12

Ja w lipcu też nie dam rady.
[#14] Re: Sacp #18

@bacus10, post #2

jak Basi i Danielowi nie pasuje to mnie też, tworzymy zgraną paczkę (a poza tym nie mam się jak dostać z moim majdanem). Dobrym rozwiązaniem byłoby się spotkać w sierpniu i zobaczyć znowu wszystkich.
[#15] Re: Sacp #18

@Amiksds, post #14

Ja z kolegą postaram się dostosować :)
[#16] Re: Sacp #18

@WojT_GL, post #1

Termin dłuuuugo wisiał w powietrzu, ale już jest potwierdzony!!!! Bawimy się 20.07.2013. Jak pogoda pozwoli będzie to edycja GRILL.
[#17] Re: Sacp #18

@*y, post #16

Jak pisałam odpadam na rok:(
[#18] Re: Sacp #18

@*y, post #16

Żeby nie było, że SACP'u 18 nie było...
Patrzta i podziwiajta jak się ludzie (szlachta) bawią (bawi)
SACP18
[#19] Re: Sacp #18

@*y, post #18

Fajnie było, tyle że właśnie - wróciłem do domu bez specjalnych sukcesów sprzętowych (naprawy). Za to pograłem trochę w Alien Breed II na CD32 i pogadałem z chłopakami. Przy okazji opchnąłem cztery karczki z grilla popijając czterema kasztelanami :) . Pokazałem, że na Amidze 500+ Norton Commander też ładnie działa (i to jak :P ) .

Następna impreza pewnie w październiku (ostatnia raczej w tym roku).

Pozdrawiam,

Azzorek
[#20] Re: Sacp #18

@Azzorek, post #19

No to się zobaczymy pewnie :)
Właśnie ktoś mi sprzątnął sprzed nosa dwie A600, zatem do zrobienia będzie tylko 500 z HDD ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem