Niestety, okres wakacyjny to taki przedziwny czas, kiedy zawsze komuś coś nie podpasuje. Szkoda, że nie dacie rady przybyć na imprezę :( . Wakacyjne SACPy przeważnie nie grzeszą frekwencją, tak to już jest.
Ludzia - skoro tylu stałych bywalców nie może to są dwa wyjścia:
1) SACP 17,5 - dla małego grona w tym 20.07 i SACP 18 później (sierpień/wrzesień)
2) SACP 18 później - sierpień/wrzesień
jak Basi i Danielowi nie pasuje to mnie też, tworzymy zgraną paczkę (a poza tym nie mam się jak dostać z moim majdanem). Dobrym rozwiązaniem byłoby się spotkać w sierpniu i zobaczyć znowu wszystkich.
Fajnie było, tyle że właśnie - wróciłem do domu bez specjalnych sukcesów sprzętowych (naprawy). Za to pograłem trochę w Alien Breed II na CD32 i pogadałem z chłopakami. Przy okazji opchnąłem cztery karczki z grilla popijając czterema kasztelanami :) . Pokazałem, że na Amidze 500+ Norton Commander też ładnie działa (i to jak :P ) .
Następna impreza pewnie w październiku (ostatnia raczej w tym roku).
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.