[#1] Promodule
Wydobyłem po kilku latach z szafy Amigę CD 32 i promodule lecz okazało się że gdzieś zapodziała się dyskietka z oprogramowaniem.Próbowałem ją ściągnąć ze strony Elsatu lecz jak mnie poinformowano przez telefon Elsat już nie ma na serwerze tego oprogramowania mimo że na ich stronie jest link.
Dlatego mam prośbę jeżeli ktoś mógłby mi podesłać to oprogramowanie na moj adres cieslar@o2.pl to byłbym bardzo wdzięczny.
Stach
[#2] Re: Promodule

@stach2005, post #1

Witam!
Masz ta dyskietke czy Ci przesłać DMS na maila?

[#3] Re: Promodule

@martinflash, post #2

Witam.
Będę dardzo wdzięczny jeżeli prześle mi Pan na maila.
Pozdrawiam Stach
[#4] Re: Promodule

@stach2005, post #3

Wysłałem na maila, daj znać czy doszło. 2 x DMS

[#5] Re: Promodule

@martinflash, post #4

DOSZŁO!!! DZIĘKUJE!!!!!!!!!!!
Wreszcie mogłem podzielić twardziela na partycje i zainstalować Workbencha.
Jeszcze raz dziękuję

[#6] Re: Promodule

@stach2005, post #5

Amiga Forever!

[#7] Re: Promodule

@martinflash, post #6

Hej Martinflash, jeśli byłbyś taki hojny, ja też poszukuję właśnie tego oprogramowania do promodule, jak możesz wysłać to poprosze na chewek@o2.pl.

Pozdrawiam

[#8] Re: Promodule

@martinflash, post #6

Syper, nawet kilku godzin nie muisałem czekać, są jeszcze prawdziwi ludzie na tym świecie.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem