[#1] Problem z twardym dyskiem:((
Mam Amigć 1200 - system workbanch3. Instalowałem "garego" w systemie workbanch i trochć pogrzebałem - nastćpnego dnia po włączeniu kompa zniknął system, pokazała sić dyskietka ze znakami zapytania. Po kilkakrotnym włączaniu i wyłączaniu kompa zniknćła zawartość twardego dysku tzn., HDO:,HDO1. CZy jest możliwość odzyskania danych i uruchomienia twardego dysku????? Czy zostało mi tylko formatowanie dysku? Proszć o pomoc.
P.S Jestem rzadkim bywalcem na forum i adres e-mail też jest grzecznościowy.
[#2] Re: Problem z twardym dyskiem:((

@dziadek, post #1

Instalowałem "garego"

Co to jest?

pokazała sić dyskietka ze znakami zapytania

Zapytajnik raczej pokazuje sie w MacOS, gdy nie ma systemu. No chyba ze odapliles system z dyskietki i zapytajniki byly na partycjach HD

CZy jest możliwość odzyskania danych i uruchomienia twardego dysku?????

Tak. Bylo tego duzo na forum. Ogolnie padlo RDB. Odzyskac mozna za pomoca QuarterBackaTolls lub AmiBackTools.
[#3] Re: Problem z twardym dyskiem:((

@Andrzej Drozd, post #2

Dzićkujć bardzo za pomoc, jutro zacznć poszukiwanie tych informacji na forum. Pozdrawiam.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem