[#1] RMVB
Czym na Amidze odpalić film w formacie RMVB
[#2] Re: RMVB

@Shredder, post #1

Sprawdzałes FroggeremNG? Skąd pobrać próbkę tego formatu?
[#3] Re: RMVB

@kmilota, post #2

mam kilka fil;ów w tym formacie np.Doom
[#4] Re: RMVB

@Shredder, post #1

Nie przejmuj sie. Ja ostatnio sciagnalem jakis badziewny film "ziemia zywych trupow" w mpg i nie znalazlem codeca ktory by to odpalil na pc. Dziala tylko na WinAMPie (a ten jak wiadomo ma wewnetrzny codec mpg i cos tam), ale obraz jest tragiczny (cos jakby 3 kopia na video).
[#5] Re: RMVB

@Andrzej Drozd, post #4

tak ale ten kodek jest bardzo dobry to taki nastepca divxa
w rozdziałse 640x380 plik jest o poławę mniejszy od divxa
na DVD wchodzi średno 12 filmów
[#6] Re: RMVB

@Shredder, post #5

Wszystko fajnie..ale słyszałem że nie ma kodeka pod PowerPC
[#7] Re: RMVB

@waldiamiga, post #6

a co do tej cudownej jakosci to tez bym sie nie wypowiadal. najczesciej "rilejsy" sa srednie tak jak by byly robione juz z divx'a a nie z materialu zrodlowego (dvd). hmmm format dobry bo malo zajmuje mozna szybciej ssac ale jakoscia niema sie co podniencac

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem