[#1] Czy jest ktoś z okolic Kluczborka?
Czy na forum jest ktoś z okolic Kluczborka lub ktoś z Opola?
W Kluczborku wydaje mi się że chyba sam zostałem na posterunku Amigowym.
[#2] Re: Czy jest ktoś z okolic Kluczborka?

@Werner, post #1

Zerknij do PAUBase.
[#3] Re: Czy jest ktoś z okolic Kluczborka?

@mailman, post #2

Gdyby kolega Werner był w bazie PAUBase, na pewno by to sprawdził. Skoro nie sprawdził to chyba sam nie jest zapisany. Skoro jest amigowcem a nie jest w bazie, to znaczy ze nie każdy jest tam zapisany. Wniosek: PAUBase nie jest wiarygodna.

[#4] Re: Czy jest ktoś z okolic Kluczborka?

@Prince, post #3

Mam inne wnioski; jest tak leniwy jak ja i nie chce mu sie szukac; albo PAUbase jest za malo rozpropagowana (co akurat wychodzi in minus dla kazdego amigowca).

[#5] Re: Czy jest ktoś z okolic Kluczborka?

@Prince, post #3

Gdyby kolega Werner był w bazie PAUBase, na pewno by to sprawdził.

Błędne rozumowanie, gdyż nie trzeba być zarejestrowanym w PAUBase, aby sprawdzić kto skąd pochodzi.

Skoro nie sprawdził to chyba sam nie jest zapisany.

To nie przeszkadza w przeszukaniu bazy.

Skoro jest amigowcem a nie jest w bazie, to znaczy ze nie każdy jest tam zapisany. Wniosek: PAUBase nie jest wiarygodna.

Nikt nie powiedział, że PAUBase jest wiarygodna. To pomoc w zlokalizowaniu wokół swojego zamieszkania amigowców. To pomoc właśnie dla takich ludzi jak pytający. Inną sprawą jest to, że ludzie są leniwi i im się nie chce tam zapisać. Inną sprawą jest też to, że nie każdy musi się tam wpisywać lub robić to od razu, gdy np. wróci do "amigowania".
[#6] Re: Czy jest ktoś z okolic Kluczborka?

@Werner, post #1

Ja obecnie studjuje w Opolu :) wiec jestem tak jakby z Opola ;)
W PAUbase mam podane miejsce stałego zamieszkanie wiec jakby mnie ktos tak szukał to niestety nie dowiedziałby sie że jestem w Opolu :D

[#7] Re: Czy jest ktoś z okolic Kluczborka?

@Pawel Kobylarz, post #6

Za to co jest wpisane w PAUBase nie odpowiada nikt inny jak ta osoba, która dokonała wpis.

A tak na marginesie, według niektórych, po co PAUBase powstała? :D
[#8] Re: Czy jest ktoś z okolic Kluczborka?

@mailman, post #7

PauBase powstała bo ABW chciala mieć informacje o ludziach sprawnych inaczej i potencjalnych wichrzycielach, stanowiących zagrożenie dla ładu społecznego III RP.
[#9] Re: Czy jest ktoś z okolic Kluczborka?

@Fazior, post #8

Ale teraz mamy już IV rzeczypospolitą, więc problem jakby nie istnieje.

[#10] Re: Czy jest ktoś z okolic Kluczborka?

@MinisterQ, post #9

Emmm cholera, nie nadążam zmiana numerka nastąpiła po wyborach czy cos? Ta IV RP to czasem nie coś takiego do czego miano dążyc poprzez światłe reformy itd?
[#11] Re: Czy jest ktoś z okolic Kluczborka?

@Fazior, post #10

Ale nikt nie określał które działania konkretnie będą zwiastować tą IV RP, więc wszyscy zgodnie idą za słowami wielebnego Romana G. z LPR, który powiedział przy podpisaniu paktu stabilizacyjnego - "z dniem dzisiejszym rozpoczął się proces budowania IV RP". I niech mu będzie. ;) Ostatecznie rzecz biorąc co za różnica. ;)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem