[#1] czy któryś Amigowiec przeskanuje mi artykuł MA?
Witam!
Czy któryś z Was Amigowców przeskanuje mi artykuł Magazyn Aamiga?
Chodzi o numer 8 z 1997 roku, strona 48.
Brakuje mi akurat tego numeru a jest tam artykuł jak zamontowac stacje dyskietek dop Amigi CD32.
Kontakt ze mną na GG 2127045 lub na priv.
Z góry Dzieki.

Ostatnia modyfikacja: 16.02.06 23:01
[#2] Re: czy któryś Amigowiec przeskanuje mi artykuł MA?

@martinflash, post #1

jutro wykopie ten numer z archiwum, odpale fxScana i przesle ci te dwie strony na mejla :)
[#3] Re: czy któryś Amigowiec przeskanuje mi artykuł MA?

@R-Tea, post #2

Daj znać, czy Ci się udało znaleźć. Ja prawdopodobnie też gdzieś mam ten numer. Tyle, że nie mam skanera i w najlepszym wypadku mógłbym podrzucić fotki.
[#4] Re: czy któryś Amigowiec przeskanuje mi artykuł MA?

@Kamul, post #3

niestety nie udało mi się znaleźć, proszę o skany

[#5] Re: czy któryś Amigowiec przeskanuje mi artykuł MA?

@R-Tea, post #2

Dzięki za scany.

[#6] Re: czy któryś Amigowiec przeskanuje mi artykuł MA?

@martinflash, post #4

Moja odpowiedź była skierowana raczej do R-Tea. Przecież to on miał znaleźć ten numer i Ci zeskanować. :) Ja napisałem, że w razie gdyby mu się nie udało, spróbuję poszukać u siebie. Ale wygląda na to, że już problem rozwiązany. :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem