[#1] Czy w Gdańsku...
...są, poza mną, aktywni amigowcy? Nie nostalgicy z UAE, ale tacy, którzy mają jakieś sensowne amigowe konfigi i coś na nich robią. Chętnie nawiążę kontakt.

I druga rzecz:

Może ktoś zna amigowca imieniem Ryszard? Mieszka (a przynajmniej mieszkał, w czasach, gdy miałem z nim kontakt) w Gdyni-Chylonii, na ulicy, która prowadzi do SKM-ki i targowiska, niedaleko domu handlowego "Chylonia". Zastanawiam się - czy on nadal "robi w Amidze"?

Pozdrawiam. :D

[#2] Re: Czy w Gdańsku...

@Daclaw, post #1

http://www.ppa.pl/forum_ppa/read.php?f=10&i=896&t=896 przejdź, popytaj
[#3] Re: Czy w Gdańsku...

@Daclaw, post #1

W poszukiwaniu kontaktu warto skorzystać z PAUBase.
[#4] Re: Czy w Gdańsku...

@Daclaw, post #1

Ja jestem

[#5] Re: Czy w Gdańsku...

@mailman, post #3

Tak średnio - wielu znanych mi osób wogóle tam nie ma, za to jest sporo takich, które dawno wypadły z interesu.
[#6] Re: Czy w Gdańsku...

@Daclaw, post #1

> Gdyni-Chylonii, na ulicy, która prowadzi do SKM-ki i
> targowiska, niedaleko domu handlowego "Chylonia". Zastanawiam
> się - czy on nadal "robi w Amidze"?
>
> Pozdrawiam. :D
>
>

To ulica Kartuska, odcinek od ulicy Chylońskiej do Morskiej
@Edit
Mój stary twierdzi że miał kiedyś klienta Rysia właśnie do Amigi ale to było gdzieś koło Parku Kilońskiego :)

Ostatnia modyfikacja: 28.02.06 11:35
[#7] Re: Czy w Gdańsku...

@NeooeN, post #6

ja swego czasu jezdzilem do Gdanska do dziewczyny.
w razie jakbym jeszcze jezdzil moge dac znac.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem