[#1] Ustawka
Zastanawiałem się do którego działu forum pasuje to znalezisko - wklejam tutaj. Jak jakiś mod jest innego zdania to niech przeklei do Hyde Parku :)

[#2] Re: Ustawka

@recedent, post #1

Myślę, że warto to wrzucić do działu Graffiti :) Naprawdę fajne znalezisko :)
[#3] Re: Ustawka

@recedent, post #1

OK
[#4] Re: Ustawka

@Ender, post #3

No to od razu, żeby nie było pomyłek jakichś i wiadomo kogo lać, wszyscy Amigowcy ubierają się w to:

[#5] Re: Ustawka

@recedent, post #1

Hyhy, a ja właśnie oprawiłem w ramy i powiesiłem plakaty Think different z Hitchcockiem i Jimem Hensonem. Idę ćwiczyć z pomponami... ;)
[#6] Re: Ustawka

@recedent, post #1

:D
[#7] Re: Ustawka

@recedent, post #1

Buahahaha , dobre, szkoda że nie narysowany jest nigdzie amigowiec, fajnie wyobraził ktoś
poszczególnych przedstawicieli systemów.
Pomysł z koszulką pasuje OK
[#8] Re: Ustawka

@mccnex, post #4

Kurcze, ale to chyba oryginalna koszulka Chelsea?
[#9] Re: Ustawka

@recedent, post #1

Myślałem, że windowsiarzy będą naku*wiać, a tu Amiga vs. Linux - w ogóle mi to nie pasuje.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem