kategoria: Sprzęt
[#1] TOWER EZ Z4
Wyszukiwarka nic nie znalazła, dlatego zakładam temat.

Czy ktoś może napisać coś więcej tej obudowy?
[#2] Re: TOWER EZ Z4

@TUPCOM, post #1

Jest z metalu i plastiku.

A tak serio
[#3] Re: TOWER EZ Z4

@glichtanski, post #2

Tiaa, fatalnie sformułowałem pytanie (zmęczenie ). Chodzi mi o to czy zakup warty rozpatrzenia, czy może lepiej D-BOX z Elbox'u?
[#4] Re: TOWER EZ Z4

@TUPCOM, post #3

Mam tę obudowę i o ile w tej chwili z niej nie korzystam to polecam zakup. Całkiem łatwy montaż, dużo kieszeni na napędy, a sama obudowa to stabilna i mocna konstrukcja. No i jest bardzo ładna i elegancka. Też znacznie węższa od E/Boxu. Prąd dostarcza się do płyty głównej przez złącze zasilania oraz złącze zasilania stacji dyskietek, przez co najlepiej dokupić od razu do obudowy Y-Splitter, by móc korzystać ze stacji dyskietek.

Ostatnia aktualizacja: 22.09.2013 19:23:12 przez Hextreme-Attic
[#5] Re: TOWER EZ Z4

@Hextreme-Attic, post #4

Dziękuję za rzeczową odpowiedź. Czy możesz jeszcze napisać co znajduje się w zestawie?
[#6] Re: TOWER EZ Z4

@TUPCOM, post #5

Oprócz obudowy dostajesz zasilacz 300W gotowy do podłączenia (wybierz z akcesoriów ten adapter ATX to A1200!). Z tego co pamiętam ja dostałem też zestaw śrubek do przykręcenia płyty głównej i napędów. I to chyba wszystko. Musisz samodzielnie dokupić kontroler klawiatury, ja mam PC-KEY A1200 ON-CHIP v2.0 (obudowa ma wyjście DIM, więc również przelotkę DIM - PS/2 w razie czego), no i proponowany rozgałęziacz zasilania Y-Splitter.

Ostatnia aktualizacja: 22.09.2013 19:40:05 przez Hextreme-Attic
[#7] Re: TOWER EZ Z4

@Hextreme-Attic, post #6

Pięknie dziękuję dobry człowieku.

OK
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem