[#1] Wypalanie ISO
Czym wypalić ISO? MakeCD pisze mi, że to jest jakieś audio. Help! Mam
tylko jedną czystą CD-R i niechce zepsuć. Argh!

[#2] Re: Wypalanie ISO

@Korni, post #1

Nie próbowałem, ale może DVDRTools? Poszukaj o tym na tym forum, było pare wątków. Jest jeszcze pakiet 3CaDo i CDOnFire w nim - http://www.ppa.pl/artykuly/artykul.php?idd=2&ids=2&id=771
Nie wiem jak FryingPan, może też wypali, ale nie pamiętam jakie ma ograniczenia wersja demo.

[#3] Re: Wypalanie ISO

@Korni, post #1

wiesz kup sobie cdrw przeciez to groszowe sprawy i potestuj sam:D

[#4] Re: Wypalanie ISO

@Korni, post #1

MakeCD wypala audio i ma import ISO z Nero. Ostatnio nawet (z pol lub rok temu) pojawily sie konwertery wszystkich typow ISO. Nie mialem jeszcze okazji ich uzywac i zapomnialem nazwy. Jeden z tych plikow mial chyba nazwe np. nrg2iso (poszukaj w newsach).
Ogolnie pamietaj ze jezeli masz MakeCD w wersji demo, to nie wypalisz wiecej niz 9 trackow.
[#5] Re: Wypalanie ISO

@Korni, post #1

Cando wiesdz MOSa gdy go uruchamiam, DVDRTools niemogę znikąd
śćiągnąć, MakeCD niechce mi wypalić ISO, pisze, że iso nie jest
wymaganego typu i klops. AAAaaargh! Wypalam to ISO od rana i zaraz
padne...

[#6] Re: Wypalanie ISO

@Korni, post #5

To ISO czym było zrzucone i do jakiego formatu? MakeCD przyjmuje ISO zrobione w trybie TAO bez problemu, przy DAO MakeCD musi być zarejestrowany.

Jeszcze jedno, czy możesz podmontować to ISO? Np. przez filedisk.device czy podobny pakiet?

Ostatnia modyfikacja: 02.03.06 17:54
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem