kategoria: Programy
[#31] Re: Jak otworzyć CLI na ekranie karty graficznej?

@_arti, post #30

APC się pomylił, zamiast "starego wirusa" chciał napisać "starego wiarusa". Ot, korekty zabrakło ;)
[#32] Re: Jak otworzyć CLI na ekranie karty graficznej?

@_arti, post #30

Ta. W zeszłym tysiącleciu ;) miałem podobny problem (no jakby w mordę strzelił, identyko) - okazało się, że był to wirus, który zaraził mi m. in. SetPatcha. Oczywiście w Twoim przypadku może być tu nawet zwykłe zakłócenie na zbyt długiej taśmie HD (to taka najbardziej szalona opcja). Szczerze mówiąc - nie mam pojęcia, dlaczego tak prosty skrypt sprawia tak duże problemy na Twoim konfigu.
[#33] Re: Jak otworzyć CLI na ekranie karty graficznej?

@recedent, post #31

ahahaha
Nie.
[#34] Re: Jak otworzyć CLI na ekranie karty graficznej?

@APC74, post #32

Czy przelecieć system? Virus Expert czy coś nowszego?
[#35] Re: Jak otworzyć CLI na ekranie karty graficznej?

@_arti, post #34

Przeskanowałem dysk i żadnych wirusów nie wykryło.
[#36] Re: Jak otworzyć CLI na ekranie karty graficznej?

@_arti, post #35

[#37] Re: Jak otworzyć CLI na ekranie karty graficznej?

@_arti, post #35

czy program antywirusowy uruchomiles z zabezpieczonej i pewnej dyskietki , czy jednak dysku (prawdopodobnie) zainfekowanego?
[#38] Re: Jak otworzyć CLI na ekranie karty graficznej?

@Norbert, post #37

Yy, z dysku normlanie. Nie mam za bardzo jak inaczej - nie mam innego HD z systemem gotowym do podpięcia pod Amigę, uruchomienia sieci i pociągnięcia antywirusa :/ Tzn. mam w backupach ale też nie mam pewności, czy nie jest to zainfekowane. Spróbuje dziś postawić czysty 3.1 z Roadshowem i tak przygotuje dyskietkę z antywirusem.
[#39] Re: Jak otworzyć CLI na ekranie karty graficznej?

@_arti, post #38

Jak nagrasz adf na dyskietkę z dysku zainfekowanego to dyskietce nic się nie stanie.
Zabezpiecz dyskietkę.
[#40] Re: Jak otworzyć CLI na ekranie karty graficznej?

@_arti, post #1

Napisal juz ktos dzialajacy skrypt odpalajacy CLI w dowolnej rozdzialce bez wlaczanie WB?
Czy jestem jedyny, który wie jak to zrobic :)
[#41] Re: Jak otworzyć CLI na ekranie karty graficznej?

@Norbert, post #40

Dzis bede dalej probowal ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem