[#1] gadami (error #80000004)
Qrcze znowu mam problem i nie wiem dlaczego tak się stało, miałem zainstalowaną sieć na A1200 i normalnie gadami mi banglało potem coś instalowałem albo był to wookiechat albo jeszcze taki starszy program do FTP, teraz jak uruchamiam gadami to wyskakuje taki właśnie błąd, na początku wyskakiwał od razu podczas załączania gadami a po przekopiowaniu z mojej A4000 bibliotek z MUI/LIBS/mui program się uruchamia ale jak wybieram online to wywala ten error, jak uruchamiam ibrowse jest to samo. Snoop dos nic nie pokazuje :/
Macie jakieś pomysły ?
[#2] Re: gadami (error #80000004)

@QUAD, post #1

Jaka wersja Gadami?
[#3] Re: gadami (error #80000004)

@QUAD, post #1

Sprawdź biblioteki i datatypy.
[#4] Re: gadami (error #80000004)

@mailman, post #3

biblioteki zgrałem już totalnie wszystkie z a4k (tam gadami działa normalnie) gadami też skopiowałem to samo, wersja gadami 0,49c
[#5] Re: gadami (error #80000004)

@QUAD, post #4

znalazlem rozwiazanie, biblioteka vapor_toolkit mi coś mieszała, skopiowałem starszą i działa
a tak na marginesie, jaka jest najnowsza wersja gadami ?
[#6] Re: gadami (error #80000004)

@QUAD, post #5

ja używam 47, o wersji 49 nawet nie słyszałem, a wersja 48 mi nie odpowiada.
[#7] Re: gadami (error #80000004)

@QUAD, post #5

no i za szybko się cieszyłem, po restarcie to samo :/
[#8] Re: gadami (error #80000004)

@QUAD, post #7

Zwieksz stos.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem