[#1] ibrowse i voodoo
Mam takie krótkie pytanie: jak macie ustawiony gażet w preferencje/images/use fast mem for images na właczony czy nie podczas używania karty graficznej?

[#2] Re: ibrowse i voodoo

@11MASTEr, post #1

Ja mam wlaczony.

[#3] Re: ibrowse i voodoo

@11MASTEr, post #1

Tylko 1 osoba ma klasyka z GFX i używa IBrowse'a?

[#4] Re: ibrowse i voodoo

@11MASTEr, post #3

też mam włączony

[#5] Re: ibrowse i voodoo

@11MASTEr, post #1

Zaptaszkowane

[#6] Re: ibrowse i voodoo

@Bogdan, post #4

Ja też mam Amigę z kartą VooDoo3 3000, z AmigaOS3.9 i używam IBrowse 2.3. No i mam problem. Ojakie ustawienia ci chodzi? Może o te: Ustawienia->HTML/Obrazki/Użyj pamięci FAST dla obrazków ? Jeśli tak, to mam to włączone.
[#7] Re: ibrowse i voodoo

@11MASTEr, post #1

Pytałem Was, bo długi czas też miałem właczone a potem wyczytałem w manualu z IB takie cos:
'Use Fastmem for images
Enabling this option will cause IBrowse˛ to store image data in fast memory (Fastmem), rather than using the standard - and slower - chip memory (Chipmem).
This should not be enabled if you open IBrowse˛ on a graphics card screen, as the image data will be stored in the graphics card memory. Please refer to the Advanced Topics chapter for information on configuring IBrowse˛ to use its own screen.'
no i wyłaczyłem :)

[#8] Re: ibrowse i voodoo

@11MASTEr, post #3

Ja też mam włączone. Temat mnie nie interesował, bo nie mam karty graficznej voodoo. A co się stało jak masz wyłączone z gfx jakieś przyspieszenie?

[#9] Re: ibrowse i voodoo

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #8

Trudno wyczuę choę IMHO to TAK ;)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem