[#31] Re: Zamykanie programu na klawisz

@gorzyga, post #30

Daremny trud.
[#32] Re: Zamykanie programu na klawisz

@11111olo, post #31

Co chcesz, żeby Ci wyjaśnić? Masz opisane różnice pomiędzy 68010 a 68000 - ciężko trochę pomyśleć? Okej. Masz tam napisane, że w tym procesorze włączono obsługę pamięci wirtualnej i poprawiono procedury stronnicowania. Dzięki temu odpowiednio zmodyfikowany plik obsługujący grę może przed jej uruchomieniem "zabezpieczyć" system w innym obszarze pamięci, a po wyjściu z gry (nawet takiej, która bezpośrednio odwołuje się do pamięci) przywrócić działanie systemu. Ja tak to rozumiem - jeżeli tak nie jest, niech ktoś mnie poprawi.
[#33] Re: Zamykanie programu na klawisz

@gorzyga, post #32

Nie znam w ogóle tego procesora i raczej nie poznam. Jak coś w min poprawiono to dobrze.
Nie drążę tematu.
[#34] Re: Zamykanie programu na klawisz

@11111olo, post #27

Cytat z dokumentacji WHDload (wymagania):

"procesor 68000 (zalecany jest jednak 68010+, gdyż niektóre skrypty instalacyjnne wymagają VBR do obsłużenia opcji "wyjścia klawiszem") "

Ostatnia aktualizacja: 08.11.2013 17:25:30 przez APC74
[#35] Re: Zamykanie programu na klawisz

@APC74, post #34

To o to mi chodziło ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem