[#1] Wieszajacy sie Shapeshifter
Zainstalowalem w Shapeshifterze system 7.0.1 z filedysku ktory byl na plytce w ACS. Sam system chodzi dobrze, ale wiesza sie kiedy probuje odpalic jakas gre czy program. Chodza tylko proste gry w okienkach. Wiesza sie nawet przy probie instalacji systemu 7.5. Ten system z ACS jest skopany czy moze trzeba cos w nim przestawic? Kiedys mialem ten sam problem, ale znalazlem w necie jakis filedisk z systemem i bylo ok. Problem w tym, ze nie ma juz tej strony (zdaje sie, ze byla niezbyt legalna, bo rom maca tez tam znalazlem:))

[#2] Re: Wieszajacy sie Shapeshifter

@vi-bee, post #1

Te stare romy macka są legalne od dawna. Spróbuj po prostu jakiegokolwiek filedysku,faktycznie ten z ACS może być spiepszony. Może płyta jest porysowana akurat na tej ścieżce czy coś takiego. Może spróbuj od jakiegoś innego amigowca sprowadzić sobie cd z filedyskiem? Jakby co służę pomocą po kosztach przesyłki i cd :)

[#3] Re: Wieszajacy sie Shapeshifter

@aMifan, post #2

O ile dobrze pamietam jest ten sam jest na kilku roznych plytkach, wiec to raczej nie wina plytki. Jak duzy jest ten filedisk (jestem teraz w pracy)? Przez net nie daloby sie tego jakos przeslac?

[#4] Re: Wieszajacy sie Shapeshifter

@vi-bee, post #1

http://www.apple.com.pl:16080/support/polskie_dodatki/starsze_systemy/

[#5] Re: Wieszajacy sie Shapeshifter

@11MASTEr, post #4

Dzieki, ale potrzebuje gotowy filedisk, bo tego archiwym na tym systemie nie rozpakuje:(

[#6] Re: Wieszajacy sie Shapeshifter

@vi-bee, post #5

Masz dostęp do normalnych przeglądarek? Jak tak to byś mi przeładował ten obrazek z rapidshare na imagehack link jest tam gdzie dałem temat w hydepark, a ja poszukam i załaduje tobie filedysk plikopartycje około 40MB z instalką MacOS 7.5 bo gdzieś mam.

[#7] Re: Wieszajacy sie Shapeshifter

@vi-bee, post #5

Dzięki Nowarowi mam obrazek, ale i tak tobie załadowałem.

http://rapidshare.de/files/15122628/SkolmanMacOS75.html

[#8] Re: Wieszajacy sie Shapeshifter

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #7

WIELKIE DZIEKI!
Myslalem, ze Andzej Drozd wyslal Ci na priva. JPG ma jakies 2 mega wiec chyba mailem by poszedl.

[#9] Re: Wieszajacy sie Shapeshifter

@vi-bee, post #8

No problem Andrzej już mi wysłał na priva i też załadował na imagehack uprzednio go obrobił, bo faktycznie ten obrazek ma więcej niż można tam załadować.

[#10] Re: Wieszajacy sie Shapeshifter

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #9

Zawsze myslalem, ze gwiazka jest w grudniu:) Od 10.03 w mojej rezerwowej skrzynce lezy mail z systemem 7.6 od koszera:) Rowniez dzieki!
Mam w profilu podany adres rezerwowy, bo kiedys zalogowalem sie podajac swoja "glowna" skrzynke i zapomnialem swoj login:)
I o tym ze to zrobilem, tez oczywiscie zapomnialem:)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem