kategoria: Sprzęt
[#1] Prelude Z2 i MPEGit - co i jak pokazać?
Wpadła mi w ręce taka oto karta, z dekoderem MP3 (MPEGit). Jest to na pewno pewnego rodzaju ciekawostka ale problem w tym, że ja zupełnie nie wiem, jak można ją zaprezentować na chociażby nadchodzącym DKiG w Krakowie. Jestem komputerowo-myzycznie całkowicie niekumaty. Do czego taką kartę można wykorzystać poza odpalaniem MP3 i modułków przez AHI? Co można na niej ciekawego uruchomić? Za wszelkie sugestie będe niezmiernie wdzięczny OK

Ostatnia aktualizacja: 06.11.2013 21:45:54 przez _arti

Ostatnia aktualizacja: 06.11.2013 21:47:56 przez _arti
[#2] Re: Prelude Z2 i MPEGit - co i jak pokazać?

@_arti, post #1

Tu masz Samplitude http://aminet.net/package/mus/edit/SamplitudePrel - soft do montażu dźwięku na HD.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem