kategoria: A600
[#31] Re: Wypłowiałe kolory.

@strim_, post #30

Czytalem i troche martwi mnie ze trzeba wymontowac FDD w A600.
W sumie to jak juz zamontowalem 8 MB Fast Ramu to wszystko bedzie latac po whdload :)
[#32] Re: Wypłowiałe kolory.

@umbro, post #31

Skoro to jest bardziej wątek o kablach to zapytam jeszcze:

Czy takim kablem podłącze Amiga do mojego monitora ze złączem antenowym ?

http://allegro.pl/kabel-antenowy-rf-tv-video-ferryty-bialy-1-5m-i3715888837.html

Rozumiem, że audio trzeba wtedy puścić np tym:
http://allegro.pl/kabel-audio-amiga-do-glosnikow-pc-rca-cinch-jack-i3692445987.html
[#33] Re: Wypłowiałe kolory.

@umbro, post #32

Do takiego połączenia potrzebujesz kabla, który z jednej strony jest zakończony wtyczką chinch, a z drugiej strony końcówką antenową męską i wtedy nie potrzebujesz kabla audio

Ostatnia aktualizacja: 23.11.2013 15:28:42 przez glichtanski
[#34] Re: Wypłowiałe kolory.

@glichtanski, post #33

Zapomniałeś napisać że to rozwiązanie oferuje najgorszą jakość obrazu (od biedy do grania się nada).
[#35] Re: Wypłowiałe kolory.

@11111olo, post #34

Chciałem dopisać, ale już było za późno na edit

Zresztą wspomniałem już o tym w poście #2 (A dokładnie, że w przypadku anteny i Composite obraz jest nieostry).

Ostatnia aktualizacja: 23.11.2013 15:59:18 przez glichtanski
[#36] Re: Wypłowiałe kolory.

@glichtanski, post #35

coz, jest nie ostry ale gry wyglądają dużo lepiej niż na euro. Później pochwale się screenami.
[#37] Re: Wypłowiałe kolory.

@umbro, post #36

No to wszystko jasne. Wiem co się zepsuło.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem