kategoria: A600
[#1] Joshua
Siemka, od czasu do czasu, pojawia mi się latający czerwony prostokąt na WB 2.1 z napisem Joshua. Czyżby wirus??. Idzie coś z tym zrobić?? Druga sprawa: jak poprawnie instalować gry na CF?, np.: Hired Guns. Instalator idzie sobie do końca, klik OK. to wszystko, po grze nigdzie śladu nie ma.
[#2] Re: Joshua

@rcRAZOR, post #1

A wystarczylo uzyc wyszukiwarki na ppa
Joshua

Tak to jest wirus
[#3] Re: Joshua

@rcRAZOR, post #1

Napisz co dokladnie robisz instalujac grę.
[#4] Re: Joshua

@rcRAZOR, post #1

to?
[#5] Re: Joshua

@Norbert, post #3

Zwyczajnie klikam na instalator, nie pyta mnie o ścieżkę, tylko mam do wyboru składniki typu mapy itd. Potem żonglerka dyskami i koniec. Nigdzie nie ma ikony, nic. Łowcę głów instalowałem to się pytał gdzie, ale mam uwaloną dyskietkę więc instalacja nie doszła do końca. Z tym że, w tym przypadku utworzył sam ikonę. Jestem zielony jak dolar w tym temacie, po latach wskrzesiłem Ami z popiołów,uczę się na nowo, a w książce o WB nic nie ma.

Ostatnia aktualizacja: 23.11.2013 21:08:39 przez rcRAZOR
[#6] Re: Joshua

@glichtanski, post #4

Dokładnie to.
[#7] Re: Joshua

@rcRAZOR, post #5

A zastosowales sie do informacji z okienka o braku miejsca na docelowym dysku i zeby przeniesc plik ENGLISH z katalogu HARD DISK INSTALL na dysk do katalogu w jakim ma sie znalezc gra ?
[#8] Re: Joshua

@Norbert, post #7

Przeniosłem całość. Instalator i ikonę, ale już sprawdzam Twoją sugestię. Dzięki za fatygę
[#9] Re: Joshua

@rcRAZOR, post #8

Przerzuciłem plik 'English' do miejsca docelowego: Storage/mojegry, czekam na efekt.
[#10] Re: Joshua

@rcRAZOR, post #9

Takie przeoczenie:D Już jest OK!, jeszcze raz dzięki za podpowiedź.
[#11] Re: Joshua

@rcRAZOR, post #10

Wszystko już ogarnąłem, dzięki wszystkim. Temat do zdjęcia.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem