[#1] Serwisy naprawiajace Amigi
Witam,
Zna ktos serwisy naprawiajace nasze komputery?Moze by sie kazdy podzielil adresem itd.?
[#2] Re: Serwisy naprawiajace Amigi

@MrT, post #1

[#3] Re: Serwisy naprawiajace Amigi

@MrT, post #1

AnimArt, 81-314 Gdynia, ul. Pomorska 48

I jest jeszcze: Aticom, Wita Stwosza 73, 80-308 Gdańsk. Co prawda trzeba zawsze wysłuchać wstępu, że Amiga umarła i tym podobnych, jednak facet się zna, amigi naprawiał i jak się z nim pogada, to wiele jest w stanie zrobić z każdym sprzętem. Profesjonalnie i taniej, niż w AnimArcie. Wada - często bywa w "terenie" i czasem trzeba się za nim nachodzić.
[#4] Re: Serwisy naprawiajace Amigi

@Daclaw, post #3

Kiedyś była AMIGO ale chyba już nie zyją
[#5] Re: Serwisy naprawiajace Amigi

@Shredder, post #4

I bardzo dobrze!!!
[#6] Re: Serwisy naprawiajace Amigi

@Daclaw, post #3

Hehe, w moim miescie (Pszczyna) tez jest taki koles prowadzacy serwis sprzetu elektronicznego i tez zawsze smucil na wstepie ze Amiga to przezytek i ze nie warto;)
A tak po za tym to w Krakowie byla kiedys dobra firma a czy jeszcze istnieje to nie wiem.

[#7] Re: Serwisy naprawiajace Amigi

@luk, post #6

Hmmm..Pszczyna powiadasz?Ja jestem z bielska-bialej,jak serwis,w ktorym zostawilem Amige nie da rady to prosilbym o kontakt. Ja swojk sprzet oddalem w bielsku na ul.Slowackiego, nawet tak bardzo nie marudzili,ale czy naprawia to inna sprawa...
[#8] Re: Serwisy naprawiajace Amigi

@Kitech, post #5

AMEN!

[#9] Re: Serwisy naprawiajace Amigi

@MrT, post #1

Ja swoja zawsze sam naprawialem. Kiedys zanioslem stacje dyskow do serwisu (to bylo "All In One" w Lodzi), trzymali ja 3 m-ce po czym powiedzieli, ze sie nie da jej naprawic. Zdesperowany sam rozebralem Amige i stacje, wyczyscilem ja, zlozylem i dzialala. Od tamtej pory sam wszystko naprawiam:)

[#10] Re: Serwisy naprawiajace Amigi

@Daclaw, post #3

Wysylam plyte do Animartu,mam nadzieje,ze dadza rade..i nie zostane bez pensji,zobaczymy:)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem