[#1] Duży dysk w Amidze 600
Włożyłem do A600 (OS3.1) dysk 40GB, spatchowałem scsi.device do wersji 43.coś tam i zainstalowałem SetPatch 43. Wiem, że HDToolBox z 3.1 pokaże tylko 4 GB dysku, więc ściągnąłem HDInstTools, ale pokazuje mi 8 GB, jak mogę spartycjonować resztę dysku? Według opisów z sieci HDInstTools powinien pokazać całość, co robię źle, że u mnie jest inaczej?

I pytanie powiązane: czy na A1200 działa to tak samo? Bo dopiero do mnie idzie, a też będę chciał włożyć większy dysk. Z pliku ReadMe od nowego scsi.device wynika, że trzeba tylko załadować inny plik, ale wolę dopytać.

Ostatnia aktualizacja: 04.12.2013 20:44:43 przez Tom3k
[#2] Re: Duży dysk w Amidze 600

@Tom3k, post #1

Do usunięcia

Ostatnia aktualizacja: 04.12.2013 21:29:09 przez Tom3k
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem