kategoria: Sprzęt
[#1] Amiga 3400 - prototyp
Może jest ktoś chętny?
[#2] Re: Amiga 3400 - prototyp

@glichtanski, post #1

Jakbym trafił szóstkę w totka to była by moja :D
[#3] Re: Amiga 3400 - prototyp

@glichtanski, post #1

Auć 2500$
Ale fajne to to.
[#4] Re: Amiga 3400 - prototyp

@glichtanski, post #1

Bardzo ciekawe ok, racja
[#5] Re: Amiga 3400 - prototyp

@BULI, post #4

Ale dobrze, że ostatecznie wybrali biały kolor obudowy i nie ten wzór co z prototypu, bo zbyt ładnie nie wygląda (przynajmniej jak dla mnie).
[#6] Re: Amiga 3400 - prototyp

@flops, post #5

A mi się podoba, taki nowoczesny design, białe odeszło, dziś górują ciemne kolory...OK
[#7] Re: Amiga 3400 - prototyp

@glichtanski, post #1

Ciekawe, czy coś poza A3630/40 tam zadziała...
[#8] Re: Amiga 3400 - prototyp

@Voyox, post #6

białe odeszło, dziś górują ciemne kolory

Między innymi tandetna srebrzanka - doprawdy, jest się z czego cieszyć...
[#9] Re: Amiga 3400 - prototyp

@Daclaw, post #8

No jakoś mi się podobają wszystkie koncepcje, o gustach się nie gada w sumie. Mam A1200 białą i jakoś mi się podoba. Ale jakby Commodore sprzedawał srebrną, czarną, czerwoną i białą byłoby ciekawiej na rynku. OK
Dziś dominują właśnie czarne, białe i srebrne, dla ciebie to tandeta a dla wielu to białe są tandetne...
[#10] Re: Amiga 3400 - prototyp

@Voyox, post #9

Była limitowana seria A500 NewArt. Wyglądała tak:

lub tak:

Obrazki z AmigaHistory.
[#11] Re: Amiga 3400 - prototyp

@wali7, post #10

Pstrokate akurat mi nie przypadły do gustu, ale fajnie że się pojawiły ! ok, racja
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem