kategoria: Sprzęt
[#1] OS 3.9, P96 i brak rtg po resecie
No właśnie - kiedyś jakoś problem pokonałem a teraz znów zaatakował ;)
Świeży OS 3.9, wszystkie BoingBagi zainstalowane, najnowsze P96 (jakaś Alpha), po instalacji i kliknięciu w Devs:Monitors/Cybervision wszystkie tryby są i działają, po resecie uruchamia się w PALu, trzeba znów dwukliknąć Cybervision, w Screenmode ustawić tryb i działa znów do resetu. Może ktoś pamięta jak to poprawić?
[#2] Re: OS 3.9, P96 i brak rtg po resecie

@Jenot, post #1

A w startup-sequence nie trzeba czasem mieć linijki odpowiedzialnej za inicjalizacje monitora? Może takowej zabrakło w twojej sekwencji. Trochę zgaduję ponieważ pod OS3.9 korzystałem z CGXv4. Z kolei na OS4.0 pamiętam, że P96 wymagał jakiegoś przypisu. Może tu tkwi problem?
[#3] Re: OS 3.9, P96 i brak rtg po resecie

@Lokaty, post #2

Z CGX V4 (4.3) mam inny problem - black screen po instalacji i resecie a ustawienia wydaje się, że mam takie jak w 3.1 gdzie i CGX i P96 działają bez problemu. Uprzedzając pytanie - nie korzystam jednocześnie z P96 i CGX.
[#4] Re: OS 3.9, P96 i brak rtg po resecie

@Lokaty, post #2

OK, problem rozwiązany - błąd instalatora. Po instalacji P96 plik Devs:Monitors/CyberVision nie jest wykonywalny - wystarczyło zaznaczyć "fajeczkę" i działa. :)

Ostatnia aktualizacja: 12.12.2013 16:27:41 przez Jenot
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem