[#1] Ruszyla testowo Ami Retro TV
Temat już poszczałem w dziale Integracji, mam nadzieje ze admini nie urwą głowy. Na www.amigatv.freeiz.com testowo ruszyliśmy z TV Amiga z czatem wideo... możecie tam gadać do woli i będą tez programy live. Wszystko po kolei i powolutku Na razie wczesna alfa....
[#2] Re: Ruszyla testowo Ami Retro TV

@xtro, post #1

Co to za animacja z latającymi spodkami ?
[#3] Re: Ruszyla testowo Ami Retro TV

@KingJulian, post #2

a to moje stare wideo kompo UFUS z Gravity party 96 bodaj
[#4] Re: Ruszyla testowo Ami Retro TV

@xtro, post #3

Haha, UFUS, pamiętam :)

Fanie zrobiona strona, ciekawy pomysł OK
[#5] Re: Ruszyla testowo Ami Retro TV

@xtro, post #1

Jakiś skrypt na waszej stronie próbuje z automatu lajkować coś na FB. Nieładnie ;)
[#6] Re: Ruszyla testowo Ami Retro TV

@_arti, post #5

wybacz... skrypt otwiera darmowy skrypt czata.... po prostu zamknij... taki urok epoki "wszędzie wciskaj fajsbuk"
[#7] Re: Ruszyla testowo Ami Retro TV

@xtro, post #1

Fajny pomysł, podoba mnie się :)
[#8] Re: Ruszyla testowo Ami Retro TV

@xtro, post #1

Amigowe produkcje lecą na żywca z Amigi, czy na żywo z WinUae, czy może video z WinUae?
[#9] Re: Ruszyla testowo Ami Retro TV

@BULI, post #8

Z tego co wiem to strona ma funkcjonować "sama" bez konieczności siedzenia tam non-stop admina. Jak to sobie wyobrażasz od strony praktycznej? Siedzi tak ktoś i zmienia dyskietki cała dobę?
Jak wogóle miałoby być to wtedy "wpięte" w trasmisję do internetu? Technicznie sobie tego nie wyobrażam.
Docelowo mają być audycje na żywo, a dodawane filmiki - m.in. tym co dostarczą użytkownicy.
To co teraz leci to pętla klku(nastu?) filmów.
Wczoraj pustki były na czacie, dziś widzę ze nie działa strona. Pewnie trwają prace nad przystosowaniem strony do wymagań HTML 5 zgodnie z sugestiami.
[#10] Re: Ruszyla testowo Ami Retro TV

@adam_mierzwa, post #9

Siedzi tak ktoś i zmienia dyskietki cała dobę?

Że się da na żywo, to wiem na pewno, czy jest sens to inna bajka :)

HTML 5 to dobry pomysł ok, racja
[#11] Re: Ruszyla testowo Ami Retro TV

@xtro, post #1

Chyba nie działa:

CPU Limit Reached
You are seeing this page because website has reached CPU usage limit of the server, and it was temporarily disabled.
Upgrade to Premium
[#12] Re: Ruszyla testowo Ami Retro TV

@dar02, post #11

Free Hosting pomysł
[#13] Re: Ruszyla testowo Ami Retro TV

@dar02, post #11

Chyba nie działa

http://livestre.am/4HIfY
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem