[#1] Polski TurboCalc
Serdeczna prośba.
Może ktoś spotkał się z polskimi localami do TurboCalca, jeżeli tak to gdzie?
Proszę o info.
[#2] Re: Polski TurboCalc

@krzycho, post #1

Do której wersji
3.5, 4 lub wyższej ?
Dla wersji od 5 w górę są tylko "kulawe"
Szczegóły mogę podać zainteresowanym.
[#3] Re: Polski TurboCalc

@el, post #2

A jest wyzsza wersja TC niz 5.0?

[#4] Re: Polski TurboCalc

@el, post #2

Bardzo proszę o info dla lokali TurboCalca do 4 i 5.
Adres: krzysio@interkam.pl
[#5] Re: Polski TurboCalc

@Arbuz, post #3

Tak! Na przykład 5.02 Pozdrawiam :)

[#6] Re: Polski TurboCalc

@krzycho, post #1

Może polska sekcja ATO pracuje nad poprawieniem źle działających locali do TC 5 ? A może Tranceletters je poprawi ? Czyżby wszyscy pracowali nad OS 4 ? Pozdrowienia dla tłumaczy :) el

[#7] Re: Polski TurboCalc

@el, post #6

Odkopie temat po wieeelu latach (mogę dostać złotą łopate jak coś :P ) ale potrzebuje polskie locale do turbocalc'a 3.5 . Szukał i nie znalazł :(
[#8] Re: Polski TurboCalc

@sunater, post #7

Znajdziesz na chomiku
[#9] Re: Polski TurboCalc

@Norbert, post #8

Podziękował.. Ukrył się skubany :P
[#10] TurboCalc

@krzycho, post #1

I ja również odkopię temat.
Skąd wziąć TurboCalc 5.02? Widziałem kiedyś dawno w Vesalii, ale teraz jest tam tylko stara wersja 2.1 , z tego co widzę.
[#11] Re: TurboCalc

@R-Tea, post #10

Tam z skąd większość Amigowego softu czyli EAB, jest 5 na CD a update do 0.2 jest na Aminet lub też na EAB.
[#12] Re: TurboCalc

@TechNineWonder, post #11

Dzięki wielkie! szeroki uśmiech
Mam już obydwa archiwa. Czas pocztać teraz szkółkę z Amigazynu szeroki uśmiech

BTW, jak podmienić domyślną ikonkę którą TC dodaje do zapisywanego dokumentu? Nie widzę jej w katalogu z programem. Skąd TC ją bierze?

Ostatnia aktualizacja: 29.06.2017 17:53:47 przez R-Tea
[#13] Re: TurboCalc

@R-Tea, post #12

Ikona jest w binarce Turbocalc
[#14] Re: TurboCalc

@Norbert, post #13

No to kiszka. Pozostaje wyłączyć zapisywanie ikon w prefsach TC, skopiować jakąś fajną ikonkę do deficons, przestawić ją na Project i zapodać TurboCalc jako default tool.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem