[#1] Szukam pewnego programu iagnostycznego
Dawno temu miałem na jednej z dyskietek taki program diagnostyczny m.in. pozwalający przetestować klawiaturę, mysz, joysticki, stację dysków i chyba dźwięk. Program zdaje się był nie-DOSowy, bootował sie bezpośrednio z dyskietki i wyświetlał na całym ekranie m.in. klawiaturę która reagowała na wciśnięte klawisze i strzałki od joysticka itp. Program chyba był polski. Niestety nie pamiętam kompletnie jak się nazywał, ani nie mogę go u siebie znaleźć. Może ktoś pamięta, a może ktoś go ma i mógłby mi adf-kę podesłać?
[#2] Re: Szukam pewnego programu iagnostycznego

@alt_, post #1

Ja używam Advanced Amiga Analyzer. Nie jest po polsku i chyba nie ma testu klawiatury, ale pozostałe gniazda można sprawdzić. Dźwięk także.

Ostatnia aktualizacja: 28.12.2013 11:38:25 przez glichtanski
[#3] Re: Szukam pewnego programu iagnostycznego

@glichtanski, post #2

Dzięki, wyszukując Advanced Amiga Analyzer natrafiłem na nazwę programu którego szukam - ProTest. Posiada go ktoś może?
[#4] Re: Szukam pewnego programu iagnostycznego

@alt_, post #3

Poszukam i dam znać.
[#5] Re: Szukam pewnego programu iagnostycznego

@alt_, post #3

Niestety nie znalazłem.
[#6] Re: Szukam pewnego programu iagnostycznego

@alt_, post #3

A nie było w wątku, czy nie był np. rozprowadzany np. z MA? Może to ułatwić poszukiwania.
Mam kilka płyt z softem na Amigę ale na pierwszy rzut oka go nie widzę. Nie mam spisu kilku płyt a na PC ich niestety nie otworzę (niedozwolone znaki w nazwach katalogów).
A3000D mam na razie bez CD, bo czeka na zmianę koprocesora. Jak znajdę chwilę to może podłączę Buddha i je przejrzę.
Co szczególnego miał ten program, że go szukasz?
[#7] Re: Szukam pewnego programu iagnostycznego

@alt_, post #3

Przeszukałem wszystkie płyty i niestety także go nie znalazłem.
Przepraszam, że dopiero teraz piszę ale dopiero niedawno poskładałem Amigę i miałem możliwość sprawdzić zawartość tych płyt.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem