Dobry wieczór!
Mam dyskretne pytanie. Czy ktokolwiek z Bielska-Białej mógłby przegrać mi WB 1.3 i jakieś programy użytkowe? Dostałem Amigę 500 ale niestety gołą. Na alledrogo może i są, ale nie wydam 50 zeta za dyskietkę która nie jest testowana. Wolałbym komuś browarki postawić .
Dziękuję za uwagę....
Amigi 500 były sprzedawane z systemem więc to nie piractwo jak sobie zassasz, masz woogle to szukaj. Wspomnę że Apple też zawsze dawał system a nie zawsze się go ma, więc trzeba sobie radzić i to nie jest piractwo
W Bielsku jest kilku ziomków, którzy na pewno takiej pomocy Ci nie odmówią.
Zajrzyj do bazy Amigowców i napisz. I koniecznie uderzaj na SACP w Siemianowicach.
Wtedy sam Ci pomogę
Jest prawo i zdrowy rozsądek. Zamiast robić dobrze Amiga Inc. czy innemu Electronic Arts i przegonić nowego użytkownika forum, to już wolę "ukraść" tego Deluxe Painta i go wysłać @wodzubb. Przynajmniej potencjalnie - zyskamy kolejnego klasykowca.
Prawo do WB1,3 nabył razem z A500 a jak zgubił czy zepsuł dyskietki to może je sobie uzupełnić od kogoś. natomiast Paralaxsowi należy się chyba jakieś ostrzeżenie za wprowadzanie w błąd.
Jezeli zamiast rozwiazania problemu, dostales (jak zwykle) tone odpowiedzi obok problemu, napisz do mnie na priv, wysle Ci tego WB1.3 za koszt dyskietek.
Przepraszam za zamieszanie , jakoś udało mi się załatwić. Kolega ma kolegę, który ma kolegę, a ten kolega ma Amigę i mi nagra :). Znając życie to pewnie ktoś z tego forum .
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.