kategoria: A500
[#1] Amiga 500 problem z obrazem
Witajcie,
Dziś odebrałem Amigę 500 z aukcji allegro. Zakupiłem wcześniej przewód aby podłaczyc ja przez euro zlacze. Po podłączeniu Amigi obraz delikatnie drga. Tak jakby ruszał się bardzo delikatnie w lewo i w prawo. Jak jest obraz czarny widać delikatne smużenie . Czy to wina komputera czy może przewodu. Telewizor to sony lcd z-4500. Proszę o pomoc.
[#2] Re: Amiga 500 problem z obrazem

@SoundWave, post #1

Prędzej przewodu są różne schematy nie wszystkie działają poprawnie na każdym odbiorniku :) Jest taki jeden schemat który działa idealnie (mam na nim swój kabel), ale nie pamiętam autora :/
[#3] Re: Amiga 500 problem z obrazem

@pokulan, post #2

Jutro spróbuję podłączyć inną Amigę, może ktoś z forumowiczów posiada jakiś schemat jeżeli okaże się że to przewód.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem