[#1] Czy są programy pokazujęce zajętość CPU i FPU?
Czy jest jakiś program, który potrafi wyświetlać także stopień zajętości koprocesora? Do procesora i pamięci kilka znalazłem ale takiej funkcji z koprocesorem nie widziałem.
[#2] Re: Czy są programy pokazujęce zajętość CPU i FPU?

@Rafał A-3000, post #1

Takie programy, to zamulacze procesora. :)
Kiedyś używałem TinyMetra, było to w czasach, gdy była moda na upiększanie blatu. Ale nie używam go już od dawna.
Aktualnie zajętość procesora sprawdzam na DirectoryOpus4. Jest to mój podstawowy program na AmigaOS i zawsze go uruchamiam. :)

Monitora na FPU nie ma. Zresztą garstka jest softu który używa koproca, chociaż jest kilka bibliotek których może użyć system.

Ostatnia aktualizacja: 11.01.2014 17:25:56 przez Andrzej Drozd
[#3] Re: Czy są programy pokazujęce zajętość CPU i FPU?

@Rafał A-3000, post #1

Wspomniany DOpus 4 lub np Idle
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem