kategoria: A600
[#1] PCMCIA Czytnik Kart CF.
Chcę kupić coś takiego: http://allegro.pl/pcmcia-czytnik-kart-cf-adapter-przejsciowka-amiga-i3874613971.html.
Mam kilka kart CF. Chcę przenosić pliki z PC na Amigę. Czego jeszcze potrzebuję? Sterownik, itp.?
Mam Amigę 600.
[#2] Re: PCMCIA Czytnik Kart CF.

@chicago, post #1

Myślę, że na Allego znajdziesz coś do 10PLN - to po pierwsze. Po drugie - potrzebujesz też tego. I pamiętaj, że A600 jest bardzo wybredna jeśli chodzi o karty CF w slocie PCMCIA - to tak z własnego doświadczenia.
[#3] Re: PCMCIA Czytnik Kart CF.

@_arti, post #2

[#4] Re: PCMCIA Czytnik Kart CF.

@chicago, post #1

Powinienes wylapac za to ostrzezenie, bo ten temat jest dzisiaj walkowany niemal tak intensywnie jak kiedys "najlepszy program uzytkowy" X-Copy. Gdyby Ci sie chcialo zajrzec do artykulow zamieszczonych na PPA (bo przeszukiwanie forum, to wiadomo - trzeba miec zaciecie), to znalazlbys np. to:

http://www.ppa.pl/sprzet/amiga-600-1200-i-czytnik-kart-compact-flash.html

BTW, naucz sie poprawnie wstawiac linki do postow, jest taka mala ikonka z kawalkiem lancucha nad oknem, w ktorym sie pisze post...

Ostatnia aktualizacja: 27.01.2014 22:54:11 przez mccnex
[#5] Re: PCMCIA Czytnik Kart CF.

@mccnex, post #4

A ja mam wrażenie, że koleś zakłada kolejne tematy i do nich wcale nie zagląda
[#6] Re: PCMCIA Czytnik Kart CF.

@glichtanski, post #5

Koleś non stop zagląda. Dziękuję za pomoc i przepraszam, co złego to nie ja. Dysk do A600 przygotowany, rozszerzenie pamięci jak i sprzęt do CF w drodze. Pozdrawiam i dziękuję.
[#7] Re: PCMCIA Czytnik Kart CF.

@glichtanski, post #5

Zauwazylem, ze ostatnio antycacodemonowe nastroje przybraly na sile. Wszedzie klony i spiski. Wyluzowac troche ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem