Chcę kupić coś takiego: http://allegro.pl/pcmcia-czytnik-kart-cf-adapter-przejsciowka-amiga-i3874613971.html.
Mam kilka kart CF. Chcę przenosić pliki z PC na Amigę. Czego jeszcze potrzebuję? Sterownik, itp.?
Mam Amigę 600.
Myślę, że na Allego znajdziesz coś do 10PLN - to po pierwsze. Po drugie - potrzebujesz też tego. I pamiętaj, że A600 jest bardzo wybredna jeśli chodzi o karty CF w slocie PCMCIA - to tak z własnego doświadczenia.
Powinienes wylapac za to ostrzezenie, bo ten temat jest dzisiaj walkowany niemal tak intensywnie jak kiedys "najlepszy program uzytkowy" X-Copy. Gdyby Ci sie chcialo zajrzec do artykulow zamieszczonych na PPA (bo przeszukiwanie forum, to wiadomo - trzeba miec zaciecie), to znalazlbys np. to:
Koleś non stop zagląda. Dziękuję za pomoc i przepraszam, co złego to nie ja. Dysk do A600 przygotowany, rozszerzenie pamięci jak i sprzęt do CF w drodze. Pozdrawiam i dziękuję.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.