[#7]
Re: Pytanie handlowe o A1200
@chicago,
post #6
No jeszcze się zastanawiam, ci którzy zasiali wątpliwości - zrobili to skutecznie. Ale po prostu szkoda mi tej zacnej Ami , że leży w szafie od lat w folii. Niech może lepiej z niej ktoś korzysta... ja i tak mam to szczęście, że mam jeszcze dwie Amigi w studiach wspólnotowej tv i tam sobie dziarsko pracują, a do produkcji po prostu używam UAE bo mi tak wygodniej plus A600 do zgrywania wszystkiego na dyskietki. I o tym właśnie pomyślałem, bo A600 jest też w szafce, wyciągam tylko wtedy gdy potrzebuję, a ewentualne miejsce kiedyś na biurku starczy zapewne na A600 właśnie - a dokładniej A600 podpięta do zewnętrznego tunera TV dla monitorów VGA i przez niego do LCD bo tak to wygląda. Za kasę z A1200 podrasował bym te A600 np. turbaczem 020/030, może jakaś fajna karta Grafitti albo coś. Jeszcze przemyślę sprawę i dam znać - w tygodniu porobię foto, może filmik z A1200 i zamieszczę na Amiga TV... Amisia jest w dobrym stanie, ale ma parę braków - nie mam spodniej klapki bo i tak turbo się nie domyka - dokleiłem filcowe nóżki by obudowa była wyżej bo elementy karty apollo ciut wystają i dzięki nim nie naciskają na stół. Nie mam tez klapki z tyłu tej na wysokości stacji - wyprowadziłem tamtędy kabel IDE, gdzie można podpiąć 2 napędy. Obudowa jest ładna ale kolor ciut zmieniła, 1 klawisz jest ciut jakby starty... porobię foto to zobaczycie. A kwotę to sami zaproponujcie, bo ja skóry zdzierać nie chce, ale jak piszę - chcę by a. ktoś z niej radośnie korzystał, b. rozbuduję za te kasę ciut A600.