kategoria: A500
[#1] Test joysticka
Czy jest jakiś program do testowania joysticka na Amigę ? Ważne by działał pod kickstartem 1.3 .
[#2] Re: Test joysticka

@companiero, post #1

tak, jest, nawet mam
[#3] Re: Test joysticka

@companiero, post #1

Advanced Amiga Analyzer. Na przykład.

Ostatnia aktualizacja: 01.02.2014 16:27:00 przez glichtanski
[#4] Re: Test joysticka

@companiero, post #1

JoyTest 1.04
JoyTester 2.9

Oba działają na KS/WB 1.3
[#5] Re: Test joysticka

@RomanWorkshop, post #4

Dzięki, download done OK
[#6] Re: Test joysticka

@companiero, post #5

Tak się przypnę przy okazji - co może być zwalone w joy'u - raz na jakiś czas minutę lub dwie po prostu sam od siebie spieprza w lewo, mimo, że wychylam go w prawo? Port w Ami jest dobry, inny joy działa bez problema.
[#7] Re: Test joysticka

@Volt, post #6

mam tak z klawiaturą tylko ja mam A2k a klawiaturę od a-500 tylko że ja dużo nie gram ale kiedyś się tym zajmę.
[#8] Re: Test joysticka

@Volt, post #6

rozkrec joya i zobacz jak wyglada styk "w lewo"
mozesz tez "przedzwonic" kabel i sprawdzic czy nie ma zwarcia.
[#9] Re: Test joysticka

@Norbert, post #8

Sprężynka i styk wygląda tak jak pozostałe, czyli jest sprawny pewnie. Z tym kablem rzeczywiście tak zrobię, dzięki.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem