[#1] nagrywanie przez AHI
Pytanie: czy można przechwycić dźwięki które wydala ;) amiga i zapisać je w pliku dźwiękowym dla jasności o co mi chodzi dam przykład: mam program w którym odtwarzam dźwięk i chce przechwycić go w innym programie. Czy to da się zrobić w AHI Myślałem, że tryb filesave na to pozwala, ale nie. Jak biorę "copy audio: jakiśplik.aiff" to mi się blokuje komp na parę chwil i tworzy plik, w którym jest cisza.

[#2] Re: nagrywanie przez AHI

@QkiZ, post #1

To pewnie wina tego, ze plik jest w uzyciu. Ale na WB jest i tak lepiej niz na WinXP. Ciekawe czy ta mozliwosc zostatnie dodana do AOS4.0?
[#3] Re: nagrywanie przez AHI

@QkiZ, post #1

Powinno byc tak ze jesli dany program odtwarzajacy muzyke przez AHI, umozliwia wybranie trybu FileSave to powinien ja zapisac do pliku.
[#4] Re: nagrywanie przez AHI

@QkiZ, post #1

ahi record + soundblaster i nie ma problemu. tak samo dziala jak w windzie.
[#5] Re: nagrywanie przez AHI

@Valwit, post #4

Zgadza sie. Wybierasz tylko rodzja pliku zapisywanego i jazda.

[#6] Re: nagrywanie przez AHI

@Valwit, post #4

testowałem program Hard Disk Record (wersje mui i zwykłą) ale on miał tylko opcję przechwytywania dźwięku z samplera.

[#7] Re: nagrywanie przez AHI

@QkiZ, post #6

Lub karty dźwiękowej.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem