[#1] Poznan
Znowu ja ze swoim Apollo 1240 :/ Czy znalazl by sie ktos chetny z Poznania , kto posiada Ami z Apollem i z 32 MB, kto by poswiecil mi pare minut w tygodniu na przetetstowanie mojego ustrjostwa na swojej Amidze?? Bo nigdzie nie moge znalezc kosci powyzej 8 MB :( A robiac testy to zauwazylem ze z CACHE jest jednak szybciej ;)
[#2] Re: Poznan

@witekk, post #1

A nie mozesz zrobic tak, ze kompa uruchamiasz z wylaczonym CACHE, a po wgraniu WB wlaczasz go w ikony lub CLI komendą CPU?
[#3] Re: Poznan

@Norbert, post #2

NIestety nie moge, poniewaz po uzyciu SetPatcha NOCACHE jakiekolwiek uruchomienie cache przez dowolny program w tym CPU zwiesza Amige :(
[#4] Re: Poznan

@witekk, post #3

to sprobuj raczej cpu nocache/cpu cache

[#5] Re: Poznan

@jimiche, post #4

to nic nie da. probowalem wszystkiego na wszystkich wersjach systemu od 3.0 do 3.9 i wszystko tak samo :(
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem