[#31] Re: Konkurs na najlepszy screenshot? A czemu nie na najlepszą grę?

@_arti, post #29

Sorry, czasem zapominam, ze to portal o kondensatorach. Kolega tez dobrze podsumowal.
[#32] Re: Konkurs na najlepszy screenshot? A czemu nie na najlepszą grę?

@tredx, post #10

Jeżeli tak dużo zrobiłeś dla sceny i gier retro, dodatkowo udzielasz się krytykując brak produktywności, to czemu nie ujawnisz swojej prawdziwej scenowej ksywy? Może wtedy wzbudziłbyś swoją osobą jakiś autorytet, bo w tej chwili wyglądasz tylko na trolla, który wpadł tu na chwilę zrobić trochę smrodu.
[#33] Re: Konkurs na najlepszy screenshot? A czemu nie na najlepszą grę?

@F7sus4, post #31

Może kolega ujawni się jako wielki tFurca muzyczny
[#34] Re: Konkurs na najlepszy screenshot? A czemu nie na najlepszą grę?

@BULI, post #33

No nie, tutaj jest o wiele lepiej, Sku.. La.. ups, F7sus4 jest na Demozoo : KLIK, czego nie można powiedzieć o Aurelu oraz tredx.
[#35] Re: Konkurs na najlepszy screenshot? A czemu nie na najlepszą grę?

@gorzyga, post #34

@gorzyga: Tak wlasciwie to tutaj, tutaj i tutaj.
[#36] Re: Konkurs na najlepszy screenshot? A czemu nie na najlepszą grę?

@F7sus4, post #35

Wiem, wiem, nie chciałem odkrywać wszystkich kart ;)
[#37] Re: Konkurs na najlepszy screenshot? A czemu nie na najlepszą grę?

@gorzyga, post #34

No ja zaskoczony nie jestem, nie przypadkiem wspomniałem o tFurczości o której naczytałem się na modules.pl cool
[#38] Re: Konkurs na najlepszy screenshot? A czemu nie na najlepszą grę?

@Aurel, post #1

To moze rzeczywiscie jakies compo, zeby nie bylo ciagle o tym "przesuwaniu ikon"? Muzyczne bylo, a patrzac po aktywnosci uzytkownikow w temacie, Raytracing/3D tez ma spore szanse sie przyjac.
[#39] Re: Konkurs na najlepszy screenshot? A czemu nie na najlepszą grę?

@Aurel, post #1

zamiast biadolić że nikt nie robi gier to sam zacznij je robić
a jak nie to nie biadol

możesz zacząć od portu Flappy Bird bo nie musisz nic wymyślać a gra prosta jak budowa cegłówki
[#40] Re: Konkurs na najlepszy screenshot? A czemu nie na najlepszą grę?

@Aurel, post #1

Weź człowiecze nie pajacuj, mylisz się jak niegdyś Napoleon... o Retro Game Compo słyszałeś? Impreza RK'2013 w Gdańsku? Partnerem, supporterem i patronem było nasze zacne PPA. Kompo odbiło się szerokim echem w ami-światku (pismo PPA nr "ten co ma wyjść" i któryś tam anglojęzycznego Amiga Future). Styka? No to teraz przeproś, a najlepiej - jeśli brakuje Ci aktywności to sam weź się do roboty, napisz artykuł o Amidze, zorganizuj imprezę, zrób moduł albo cokolwiek co potrafisz ogólnie uznawanego za pożyteczne. Jak Ci się nie podoba konkurs na pulpit to po prostu nie bierz w nim udziału, nie komentuj, bo jedyne co wnosisz do tematu to wkur**anie innych.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem