[#1] wtyk din5 do zasilacza
Witam. Wie ktos moze gdzie moge dostac wtyk din 5 do zasilacza? Oryginalny zasilacz od amigi 600 przestaje wyrabiac po podpieciu dysku. Mam jeszcze zasilacz ktory pewnie dalby rade bo jest wydajniejszy pradowo z 500 ale niestety mam wyrwany wtyk...bede wdzieczny za info bo sam nic nie moge znalezc..
[#2] Re: wtyk din5 do zasilacza

@eross, post #1

Poszukaj spalonych zasilaczy i odzyskaj kabel z wtykiem lub dorób. Kiedyś za czasów świetności Amigi, były sprzedawane zasilacze produkowane przez zaradnych rzemieślników a wtyk przerabiali z popularnego do dzisiaj wtyku audio 5 din.

Pozdraweiam
[#3] Re: wtyk din5 do zasilacza

@eross, post #1

Możesz też łatwo przerobić z szeroko dostępnych np. taki

Mi wyszło tak:

link

link

Kiepski hosting. Trzeba odświeżyć żeby się pokazało :)

Ostatnia aktualizacja: 02.03.2014 19:11:35 przez avionik

Ostatnia aktualizacja: 02.03.2014 19:13:42 przez avionik
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem