[#1] Interface MMKeyboard
Witam!

Śmigając ostatnio po zasobach Aminetu natrafilem na sterowniki do Interface'u MMKeyboard autorstwa Guido Mersmann'a (gmx@geit.de). Czy ktoś bawił się tym urządzeniem? O opinie o samych sterownikach mi nie chodzi,bo MMKeyboard pod Amithlonem nie potrzebuje żadnych dodatkowych urządzeń. Odpowiedzi tylko o stronie hardware'owej tego systemu.
[#2] Re: Interface MMKeyboard

@Snake, post #1

Mam to zrobione.
Dziela wysmienicie. Dodatkowe oprogramownie pozwala na zmiany pewnych ustawien, ktore są zapisywane bezposrednio do PIC16F84.
O co dokladnie Ci chodzi?
[#3] Re: Interface MMKeyboard

@Norbert, post #2

Zbawco! :D
Masz może dane do wgrania na ten układ? Mam znajomego elektronika i on mógłby wykonać taki interface. Rozmawiałem z Guido (Mersmann'em) i on już nie robi tych interface'ów,więc nie da rady zamówić u niego tej przystawki. Niby w archiwum na Aminecie jest opis jak to złożyć,ale nie ma pliku do załadowania do PIC'a.
[#4] Re: Interface MMKeyboard

@Snake, post #3

Jak to nie ma, jak jest.
Popatrz do katalogu BinPIC.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem