[#1] archiwizowanie stron 3xW
Witam, po krótce sprawa wygląda następująco - czy ktoś zna program pozwalający na zapisanie na dysku całej zawartości ogladanej witryny z podstronkami itd.? {ech nie wierzylem ze to napisze kiedykolwiek: jeśli nie na ami, to przynajmniej na pieca}.

[#2] Re: archiwizowanie stron 3xW

@11MASTEr, post #1

Ami: Zdaje się, że istnieje coś o nazwie GiambyNetGrabber (czy jakoś tak, mogłem pomylić) na 68k.
Winda: Teleport Pro (chyba nie freeware).
[#3] Re: archiwizowanie stron 3xW

@11MASTEr, post #1

panowie a wget

[#4] Re: archiwizowanie stron 3xW

@11MASTEr, post #1

Ja uzywam MetaProducts Offline Explorer Pro i nie powiem jestem z tego programiku zadowolony. Oczywiscie dziala pod piecem ;/

[#5] Re: archiwizowanie stron 3xW

@AmiChris, post #3

Dzieki za szybkie odpowiedzi.
Echhh ten wget - gdyby mi tylko działał poprawnie.

[#6] Re: archiwizowanie stron 3xW

@11MASTEr, post #1

Na PC jest bardzo dobry TeleportPro.
[#7] Re: archiwizowanie stron 3xW

@11MASTEr, post #1

Darmowy i najlepszy w swojej klasie HTTrack.

[#8] Re: archiwizowanie stron 3xW

@11MASTEr, post #5

ja mam wersje pod mosa,marcik nawet gui sprytne napisal :)

[#9] Re: archiwizowanie stron 3xW

@11MASTEr, post #1

A na upartego (tzn. ja tak swego czasu się bawiłem) to IBrowse - najlepiej 2.3 - i klikasz wszędzie gdzie się da a potem zapisujesz z Cache Explorera całą stronkę gdziesik na dysku :). Tak sobie całą stronkę www.sonicyouth.com/mustang ściągnąłem :).

[#10] Re: archiwizowanie stron 3xW

@AmiChris, post #8

Tylko z tego co wiem wget nie radzi sobie z stronami w ramkach.

[#11] Re: archiwizowanie stron 3xW

@11MASTEr, post #10

to mu podaj adres ramki i zawartosci
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem