[#1] Instaluj na niby
Ile osób mających Amigę nigdy, ale to nigdy nie wybrało w procesie instalacji tej opcji? Ja do dziś boje się tego kliknąć. ;)

Tyle lat się instaluje i nie korzysta, po co to zrobili?

[#2] Re: Instaluj na niby

@El Amigos, post #1

Ja. Moze dzieki temu widac co robi instaler? Moze "niby" skutki zapisuje tez do pliku i pomocne to jest przy recznej instalacji?
[#3] Re: Instaluj na niby

@Andrzej Drozd, post #2

Przestań robić ze mnie kretyna!

[#4] Re: Instaluj na niby

@El Amigos, post #3

Ehhhhm, sorry.

Ja, to znaczy że tak, że też nigdy tego nie używałeś?

Sorry, źle zrozumiałem chyba. :)

[#5] Re: Instaluj na niby

@El Amigos, post #4

Hehe :)
Powaznie. Albo instalowalem na serio installerem albo recznie. Wole recznie, bo niektore skrypty sa zle napisane i podmieniaja biblioteki i pliki systemowe na stare wersje, bez zapytania.
[#6] Re: Instaluj na niby

@Andrzej Drozd, post #5

właśnie, dlatego wole najpierw zainstalować na niby.

[#7] Re: Instaluj na niby

@QkiZ, post #6

O! To zagadka zostala rozwiazana
[#8] Re: Instaluj na niby

@Andrzej Drozd, post #7

To może ja również dorzucę od siebie, że za każdym razem gdy tylko to możliwe to kopiuję, instaluję ręcznie. Zawsze sprawdzam wersję bibliotek. Nie ufam instalerom, często sa żle napisane, tak tak pisał Andrzej nigdy nie wiesz czy instaler wywali ci najnowsze z trudem zdobyte biblioteki bez pytania, czy tez może lepiej sprawdzić i zrobić "na niby" czy sie o to pyta.

[#9] Re: Instaluj na niby

@El Amigos, post #1

"Na niby"? Co to za durne okreslenie? Dobrze ze w 3.9 nazwali ta opcje normalnie - "Symulacja instalacji".

[#10] Re: Instaluj na niby

@reactor, post #9

Czyli na niby!

[#11] Re: Instaluj na niby

@Prince, post #10

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem