kategoria: A600
[#1] ACA 620 - porada, gdzie umiejscowić radiatory.
Hej,
Tak jak w temacie, ACA 620 to straszna wersja alfa, która pieruńsko się grzeje.
W związku z tym mam pytanie do użytkowników tej karty.
Co zrobiliście by uniknąć zwiech amigi , które są spowodowane jak domniemam przegrzewaniem tej karty.
Widzialem jeden art , z reszta na tej stronie opisujacy identyczny problem jak moj , tam autor umiejscowil radiatory w dwoch miejscach. Jestem ciekaw waszych opinii w tym temacie.
[#2] Re: ACA 620 - porada, gdzie umiejscowić radiatory.

@umbro, post #1

Mały wentylatorek załatwia sprawę w 100% ... przynajmniej u mnie ok, racja
[#3] Re: ACA 620 - porada, gdzie umiejscowić radiatory.

@biax, post #2

A moglbys zrobic zdjecie i pokazac jak to wyglada oraz skad bierzesz prad do tego ?
[#4] Re: ACA 620 - porada, gdzie umiejscowić radiatory.

@umbro, post #3

Polowicznie zahaczam intelektualnie o to pytanie. Skad bys nie wzial, wachniecia od wiatraka, nie powinny spowodowac rewolucji w stabilnosci pracy systemu. Amiga 600. ACA. CF/HDD. Wiertarki z przystawka udarowa z tego chyba nie startujesz.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem