[#1] Workbench 3.1 WANTED
Czy moglby ktos mi przeslac Workbencha 3.1 na dyskietkach. Glownie chodzi o dyskietke install. W tych czasach trudno znalezc amigowca.

Jesli bedzie trzeba zaplace. Naprawde bardzo potrzebuje tych dyskietek.

Czekam na propozycje.

Z gory dziekuje.

P.S. Moze jakas podpowiedz gdzie dostane Workbencha w okolicach Warszawy???
[#2] Re: Workbench 3.1 WANTED

@Griingo, post #1

A pozostale dyskietki juz masz? Workbench i Install niewystarczy. Z drugiej strony bez Install mozna sie obejsc, poniewaz WB mozna zainstalowac recznie (najprosciej za pomoca jakiegos filemanagera. Potrzebujesz nastepujacych dyskietek: Workbench, Extras, Storage, Fonts, Locale
[#3] Re: Workbench 3.1 WANTED

@Andrzej Drozd, post #2

Ale jeszli nie ma HDToolbox to nic z tego.
Chyba ze skorzysta z tego ktory lezy na Aminecie oraz z dyskietki 720kb do przeniesienia tego na Amige
[#4] Re: Workbench 3.1 WANTED

@Griingo, post #1

Oryginalny WB chyba mozna kupic jeszcze w Amigo http://www.amigo.kki.pl/
[#5] Re: Workbench 3.1 WANTED

@Andrzej Drozd, post #2

tak tylko ze nie moge zainstalowac go recznie (bylbym happy gdybym mogl) bo nie mam hdtoolbox'a. a niestety pc0: u mnie nie dziala i ne moge pc-towj yskietki otorzyc bo (niewiem z jakiego powodu) brauje mi chyba jakiegos pliku, boajz crosdosfilesysem.... czy cos takiego niie pamietam.

JESTEM W KROPCE
[#6] Re: Workbench 3.1 WANTED

@reactor, post #4

A jak tam moge go zamowic???? To jest jakas firma??? gdzie znajduje sie jej siedziba???
[#7] Re: Workbench 3.1 WANTED

@Griingo, post #6

Mieszczą się w Bartoszycach, a zamówienia składa się telefonicznie.
[#8] Re: Workbench 3.1 WANTED

@Griingo, post #6

Tak, to jest firma. Na stronie pod adresem http://www.amigo.kki.pl/ znajdziesz wszelkie niezbedne informacje.
[#9] Re: Workbench 3.1 WANTED

@Griingo, post #1

Workbencha 3.1 mozesz kupię w firmie Amigo(zobacz dziaî "Teleport") za 35zî.
[#10] Re: Workbench 3.1 WANTED

@Griingo, post #1

> W tych czasach trudno znalezc amigowca.

Masz go przed nosem :)
[#11] Re: Workbench 3.1 WANTED

@Griingo, post #1

Jesli szukasz ludzi z Ostroleki to jestem ja i DarQo.
Mozesz do nas napisac....mam nadzieje ze sie spotkamy
[#12] Re: Workbench 3.1 WANTED

@Griingo, post #1

Potrzebuje kogos blizej warszawy z softem i hardwarem!!!

p.s. nie mieszkam w Ostrolece
[#13] Re: Workbench 3.1 WANTED

@Griingo, post #1

Zawsze mozesz kupic AmigaOS3.5. Na plytce jest pelny AmigaOS3.1.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem