[#1] Pasta wybielajaca do amigi ?
Ktoś cos słysza/wie/stosowal ? Podzieli sie wiedza ?
[#2] Re: Pasta wybielajaca do amigi ?

@umbro, post #1

Poszukaj podobnych watkow na forum, znajdziesz tam wskazowki. W PPA nr10 jest artykul (moze niedlugo pojawi sie to jako PDF lub jako art na portalu). Generalnie - da sie to zalatwic calkiem sprawnie.
[#3] Re: Pasta wybielajaca do amigi ?

@umbro, post #1

Nie zadna pasta, ani zestaw chemika, tylko zwyczajny perhydrol 12% lub 30% w zaleznosci od tego, co chcesz wybielac.
[#4] Re: Pasta wybielajaca do amigi ?

@F7sus4, post #3

Mysle ze chcialbym wybielic obudowe, przyszla dzis moja A1200 i troche mnie rozczarowala jej "biel".
[#5] Re: Pasta wybielajaca do amigi ?

@umbro, post #1

Woda utleniona w kremie, kupisz w sklepie z kosmetykami , smarujesz cienką warstwę i wystawiasz na słonice .
Efekt jest powalający miałem kilka aż brązowych teraz są bialutkie .
Proponuje aby przed tym zabiegiem ami rozebrać na części podstawowe i przy okazji możesz ją dokładnie wyczyścić.
[#6] Re: Pasta wybielajaca do amigi ?

@LESZEK75, post #5

staly efekt ?
[#7] Re: Pasta wybielajaca do amigi ?

@umbro, post #6

Nie. Żółć wraca po kilku latach.
[#8] Re: Pasta wybielajaca do amigi ?

@stachu100, post #7

albo szybciej, na mojej A600 po roku wróciła
[#9] Re: Pasta wybielajaca do amigi ?

@LESZEK75, post #5

Woda utleniona w kremie, kupisz w sklepie z kosmetykami , smarujesz cienką warstwę i wystawiasz na słonice

Takie moga byc? joker
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem