[#1] Small Sins Alert
Co to takiego, żółte guru z napisem "Small Sins Alert"? Dość dawno miałem z tym problem, pytałem na forum, otrzymałem odpowiedź, ale już nie ma tego postu... O ile dobrze pamiętam chodziło o zawirusowane datatypy? Sprawdziłem system VirusZ z najnowszym XVS, ale nic nie wykrywa. Na tą chwile problem pojawia przy wyborze bitmapy w ustawieniach MUI, wywala się przy PNG i IFF-ILBM, wcześniej miałem problem kiedy uruchamiałem AmiIRC'a

[#2] Re: Small Sins Alert

@CzAjA, post #1

Czytales to:
http://www.amigahistory.co.uk/kickstart35.html
[#3] Re: Small Sins Alert

@CzAjA, post #1

Dość dawno miałem z tym problem, pytałem na forum, otrzymałem odpowiedź, ale już nie ma tego postu...

Musi być. Z tego co mi wiadomo archiwum nie jest "cięte".
[#4] Re: Small Sins Alert

@Norbert, post #2

Wielkie dzięki, już wszystko ok :) To nie wirus tylko alert systemu.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem