[#1] godzine do konca aukcji, brac czy nie brac?
an M-TeC 68030LC with a 33Mhz processor and 4Mb memory. 68030CPU/68030mmu

godzine do konca aukcji, brac czy nie brac?

te 4mb ktore ona ma to jest fast?

z takim czyms juz normalnie pogram na whdload, itd?

pytanie zasadnicze, ile mozna za to dawac zeby jeszcze sie oplacalo?

http://www.ebay.co.uk/itm/221444038127?_trksid=p2055120.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Ostatnia aktualizacja: 26.05.2014 18:24:21 przez zmiennik
[#2] Re: godzine do konca aukcji, brac czy nie brac?

@zmiennik, post #1

Ze 3 stowy z wysylka do Polski... Hmm, chyba wolalbym nowa ACA na miejscu ale powinno ci to wystarczyc do WHDLoad.
[#3] Re: godzine do konca aukcji, brac czy nie brac?

@_arti, post #2

Za tyle ja bym jej nie brał - 4mb i bez mozliwisci dolozenia wiecej
[#4] Re: godzine do konca aukcji, brac czy nie brac?

@mwb113, post #3

Nie wiem jak to jest na eBay-u, ale czy pod koniec wiara nie zacznie szaleć i podbijać ceny do dużo większej kwoty, tak jak to zwykle na allegro bywa w licytacjach?
[#5] Re: godzine do konca aukcji, brac czy nie brac?

@zmiennik, post #1

4 MB to fast, który wystarczy do whdload. Mam wersję z pamięcią 8 MB i trochę lepszym procesorem. Możesz zauważyć że z tyłu są 2 puste miejsca na dodatkowe kostki. Z moim egzemplarzem nie ma problemów.

Ostatnia aktualizacja: 26.05.2014 18:43:37 przez mikser
[#6] Re: godzine do konca aukcji, brac czy nie brac?

@glon, post #4

no właśnie tak zapewne będzie, cena może skoczyć jeszcze z 50%, a to już biorąc pod uwagę ACA nieopłacalne.

Tak przy okazji przeglądając eBay, znalazłem taki o to fajny zestawik:

http://www.ebay.co.uk/itm/221447219402?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

mnie osobiście kusi bo ja dopiero zamierzam wrócić do amigowania po dwóch dekadach...
Jeszcze nie mam nic, a chciałbym mieć dużo :)

Tak czy inaczej dzieki za szybkie odpowiedzi, pozdrawiam :)
[#7] Re: godzine do konca aukcji, brac czy nie brac?

@zmiennik, post #6

W kwestii kupowania sprzętu, z mojego doświadczenia, to lepiej napić się szklankę zimnej wody i przemyśleć wszystko:D. Ale to moje zdanie:P.
[#8] Re: godzine do konca aukcji, brac czy nie brac?

@zmiennik, post #6

Możesz kupować, tylko zastanawia mnie jaka będzie ilość Twoich nowych tematów po zakupie na naszym forum?
Obstawiam w okolicach piętnastu

Ostatnia aktualizacja: 26.05.2014 20:23:16 przez Skiba
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem