[#1] Amigowcy w UK

No czesc. Bywam na tej stronce od dluzszego czasu, jednak nigdy nie bralem czynnego udzialu w dyskusji. Byc moze troche dlatego ze w chwili obecnej nie mam Amigi (dool) i do tego mieszkam w UK (Manchester).
Rzucilem ten temat z dwoch powodow - po pierwsze zlapalem kilka kontaktow z anglikami - uzytkownikami Ami, niedlugo wybieram sie na zlot, etc. i chcialbym zlapac kontakty z Amigowcami z PL mieszkajacymi w UK. Po drugie zabieram sie do organizacji malego zlotu + imprezki retro-gier (Amiga nie jako retro ofcoz ale patron imrezy ).
To tyle narazie. Pozdrawiam.

[#2] Re: Amigowcy w UK

@Eith, post #1

No... ja mieszkam Londku. I mam A4000D. Jeden kontakt już masz...
[#3] Re: Amigowcy w UK

@TiMi_DiNX P., post #2

jedźcie na najbliższy zlot w Peterborough :)
[#4] Re: Amigowcy w UK

@R-Tea, post #3

heja, ja mieszkam w Szkocji, także chyba trochę kawałek od ciebie. W tej chwili nie mam amigi tutaj, ale niedługo przywożę sobie moją A600.
[#5] Re: Amigowcy w UK

@Clayster, post #4

Gdzie dokładnie mieszkasz ? Kilka ładnych lat temu zwiedziałem Szkocję przez 2 tygodnie. Piękna ! Zazdroszczę !

[#6] Re: Amigowcy w UK

@R-Tea, post #3

Hmm, chetnie sie dowiem co i jak. Sprobuje poszsukac czegos na ten temat, ale moze jakas wskazowka?

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem