[#1] [A600] ide tam gdzie IDE, nie ide gdzie nie IDE
Witam.
Kiedyś chciałem podłaczyć dysk twardy do mikrokomputera Commodore Amiga 600.
Niestety chyba nie działał, albo ja miałem zły kabel. Totez go [ kabel, dysk to osobna sprawa] wyjąłem.
Kabel jednak był z tych złosliwych zboczeńsów, uczepił się gniazda i nie chciał puścić. Nie jestem umięśniony jak Burneika, ale w końcu udało mi sie go wyciągnąć.
Tylko... teraz mam problem.
O taki:

Ktoś z Warszawy mógłby mi naprawić? Pretty please.

EDIT: zapomniałem napisać: Post powstał z funduszy Skrzypijnych w ramach projektu "Amiga Rulez".

Ostatnia aktualizacja: 30.05.2014 01:02:40 przez Ola
[#2] Re: [A600] ide tam gdzie IDE, nie ide gdzie nie IDE

@Ola, post #1

Skończ pan, wstydu oszczędź...
[#3] Re: [A600] ide tam gdzie IDE, nie ide gdzie nie IDE

@Skrzyp, post #2

Pan tu nie stał.OK
[#4] Re: [A600] ide tam gdzie IDE, nie ide gdzie nie IDE

@Ola, post #1

Widzisz Ola.. tak to juz jest, jak sie szarpie zbyt mocno druta
[#5] Re: [A600] ide tam gdzie IDE, nie ide gdzie nie IDE

@selur, post #4

Czasami tak trzeba robić.
Koleżanka z pracy, na przykład, robi lody. Tak przy wszystkich.
[#6] Re: [A600] ide tam gdzie IDE, nie ide gdzie nie IDE

@Ola, post #1

Ja bym polecił zestaw porządnych witamin i odstawienie alkoholu+thc+nikotyny na 2 tygodnie. Co o tym myślisz?
[#7] Re: [A600] ide tam gdzie IDE, nie ide gdzie nie IDE

@Ola, post #1

Obleć lokalne serwisy komórkowe, większość z nich będzie miała odpowiedni sprzęt i umiała go używać.
[#8] Re: [A600] ide tam gdzie IDE, nie ide gdzie nie IDE

@Ola, post #1

"O, to bardzo prosty tekst. Zaraz panu przetłumaczę."

Oj, nie jestem z Warszawy, ale może bym znalazł takie złącze w moich niepotrzebnych gratach. Do wylutowania oczywiście.
[#9] Re: [A600] ide tam gdzie IDE, nie ide gdzie nie IDE

@Andrzej Drozd, post #6

The problem is, że tego pierwwszego zażywam może dwa razy do roku, a tych dwóch ostatnich nigdy i sie brzydzę ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem