[#1] Radiator do PPC
Potrzebuje radiator do karty ppc . Może ma ktos na sprzedaż chętnie bym wziął , ponieważ karta moja ppc została naprawiona , ale jest bez orginalnego radiatora . Prosze o kontakt . Pozdrawiam Leszeksas
[#2] Re: Radiator do PPC

@Leszeksas, post #1

Pytanko czy potrzebujesz radiator na proca PPC czy moze na 68k???? Bo to jest dosc istotne :D

[#3] Re: Radiator do PPC

@Leszeksas, post #1

Potrzebuje do procka PPc , on jest tak profilowany ze częsc powietrza chłodzi proc. a częsc inne elementy, ten z logo producenta . Zwykły od peceta to mam na 68 zainstalowany . pozdrawiam leszeksas
[#4] Re: Radiator do PPC

@Leszeksas, post #3

To bedzie ciezko :D bo od 68k gdzies mi sie wala :) ale do ppc sam mam oryginalny

[#5] Re: Radiator do PPC

@Leszeksas, post #1

jak ten oryginalny blizzardappc wentylator 5v to ja mam odlaczony. bez oryginalnego radiatora "coolera" chyba nie ruszy karta, bo musza byc polaczone sciezki karty tymi blaszkami, ktore trzymaja ten radiator.

Ostatnia modyfikacja: 01.05.06 18:14
[#6] Re: Radiator do PPC

@Leszeksas, post #1

Kup małą zamrażarkę i zrób z niej obudowę do Amigi :D

A tak poważnie, to chyba masz problem. Spróbuj radiator+wiatrak tak jak z każdym innym procem.

Sprawdź przy okazji czy to co Skolman pisze jest prawdą, bo ja pierwsze o tym słyszę.

[#7] Re: Radiator do PPC

@Prince, post #6

raczej nie, bo jak naprawiali i tak dzialala bez radiatora to bedzie musial dac oglaszenie i tez zapytac w efunzine. jak ma w towerku to moze spokojnie przykleic inny radiator zwlaszcza jak procek ppc jest z ibm to spokojnie.

[#8] Re: Radiator do PPC

@Leszeksas, post #1

Uzyj radiatora z PIII - wystarczy tylko troszkę podszlifować i obrobić (c) - jak czas pozwoli to upublicznie artykułem mój system chłodzenia karty BPPC.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem