kategoria: A1200
[#1] znikajace pliki i pamiec
Panowie. Z każdym dniem uruchamiam mniejsza ilość gier z whd. Wczoraj grałem w f17 a dzisiaj pojawił się komunikat cant find f17.info. Przykładów jest więcej. System raz widzi 130 fast, potem 127, 129 i tak w kolko. Widać gołym okiem jak zmieniają się cyfry w pasku pamięci. Co jest grane?...
[#2] Re: znikajace pliki i pamiec

@wilkwcieniu, post #1

wirus ?
nic nowego ostatnio nie instalowales?
jaki filesystem ?
jaki dysk ?
[#3] Re: znikajace pliki i pamiec

@Norbert, post #2

Kupiłem gotowe cf 8gb z grami i systemem na allegro. Nic nie instalowane i bez połączenia z netem.
[#4] Re: znikajace pliki i pamiec

@wilkwcieniu, post #3

chyba z kartami cf są jakieś dziwne akcje, ja się powoli skłaniam do typowego, oldschoolowego wyjścia i podepne dysk 2.5" bez kombinacji tak jak to było oryginalnie.

Wiele osób się boi dysków bo mówią, że są głośnę, ale prawda jest taka, że głośne dyski to owszem były w latach 90-tych.
W swoim laptopie mam 3 dyski twarde i nie słyszę jak pracują, a bynajmniej nie tak jak to było kiedyś.
[#5] Re: znikajace pliki i pamiec

@zmiennik, post #4

Czy ja wiem... Nie widze, żeby ktoś miał podobne problemy jak ja bo posty by się posypaly. Twardy dysk, hm... może rzeczywiście.
[#6] Re: znikajace pliki i pamiec

@wilkwcieniu, post #5

Zawsze możesz pokombinować z Maxtransferem - różne cuda już się ludziom działy...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem