kategorie: A500, Sprzęt
[#1] ACATune erroruje :(
zamontowałem dziś kartę ACA1232 do ACA500. Po uruchomieniu wszystko pięknie i szybko, Workbench wyświetla 133MB RAM-u, ale ACAtune (wersja 1.7, czyli chyba najnowsza) zwraca błąd:
ERROR: ACA card type unsupported
(...)
Hardware ID: $f

i nie mogę acatunem nic zrobić. :( Karta siedzi mocno w slocie, i nic nie wskazuje na to, żeby coś tam nie trzymało (dokręciłem jej nawet dystanse, żeby tył nie opadał). Co więc może być nie tak?
[#2] Re: ACATune erroruje :(

@snajper, post #1

Coś gdzieś czytałem, że w przypadku ACA500 ACATune nie jest potrzebne - wszystko jest zaszyte w ACA500.
No chyba, że chcesz użyć modowanego kicka.
[#3] Re: ACATune erroruje :(

@Jenot, post #2

A dokładniej tutaj

Ostatnia aktualizacja: 01.07.2014 13:06:01 przez sanjyuubi
[#4] Re: ACATune erroruje :(

@Jenot, post #2

a, skoro tak, to ok. :) Bo już sprawdzałem wszystkie wersje tego narzędzia z dwoma Amigami i efekt taki sam. Czyli można spać spokojnie, dzięki za info.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem