[#1] A1200+ZorroII+karta graficzna ????
Witam!!! Mam kilka pytań(i wszystkie bez odpowiedzi).Chciałem dokupić sloty zorroII i jakąś karte graficzną ale nie wiem jaką. !!!.A sprawa druga to czy wszysko co było wyświetlane na Aga będzie teraz na monitorze VGA ??????.Jeśli ktoś zna odpowiedź to prosze o pomoc.Pozdrawiam WSZYSTKICH AMIGOWCÓW!!!!!!!!:)))))))
[#2] Re: A1200+ZorroII+karta graficzna ????

@radiator-r1, post #1

Ja na Z2 mam Piccolo SD64 (chyba najlepsza karta na ZorroII).
Na monitorze bedzie wszystko wyswietlane co na AGA... z wyjatkiem ~80% gier, ktore nie chca sie wypromowac.

[#3] Re: A1200+ZorroII+karta graficzna ????

@radiator-r1, post #1

Szczera rada odpusc sobie zorro 2 bo wolno drogo i ogolnie do pupy. Polecam mediatora, teraz mozna to za naprawde przyzwoite pieniadze kupic

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem